2777
2789
اره منم درکش میکنم اونم سخته براش اما شوهر من اون قدر بهش التماس کردم بذترشد

شما خودتون منزل ترک کردین ؟ 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا رو کنار خودت حس کن دائم ازش بخواه مشکلت رو به بهترین شکل حل کنه ان شاءالله درست میشه گلم،ا ...

دلم میخواد زنگ بزنم به بچه هام سال نو رو تبریک بگم نمی‌دونم خدایا کمکم کن مقاومت کنم .همش میگم گناه دارن

دارم پیام های قبلشو میخونم .میگه بیا برات بهترین خونه رو بگیرم برو با بچه هات زندگی کن .ولی من باهات ...

سلام دوست عزیزم سال نو مبارک😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗امیدوارم سال خوبی در کنار خانواده داشته باشی.....وامسال عیدی باشه که بری سر خونه و زندگیت ....بچهاتو در آغوش بگیری....

سلام دوست عزیزم سال نو مبارک😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘🤗🤗🤗امیدوارم سال خوبی در کنار خانواده داشته باشی ...

مرسی عزیزم .انشالا شماهم سال خوبی داشته باشید 

بی خیال یه پیام زدم برای پسرم که سال نوت مبارک عزیزم .همین

اگر بچه ات گوشی جداگانه داره خب بهش زنگ بزن و تبریک بگو 

ولی اسمی از باباش نیار 

اگر هم اون اسم باباشو اورد بپیچون و حرفو عوض کن

اگه بچه ات خواست بیاد پیشت بگو فعلا نمیشه با محبت حرف بزن

ولی یه جوری نشه هی راه به راه زنگ بزنی که شوهرت باز دور برداره و هر چی این مدت رشته کردی پنبه بشه 

بازم خودت میدونی 

من قبلش گفتم دلتنگ میشی،عذاب وجدان میگیری،حس پوچی میاد سراغت ولی چاره چیه جز صبر و تحمل

اگر بچه ات گوشی جداگانه داره خب بهش زنگ بزن و تبریک بگو ولی اسمی از باباش نیار اگر هم اون اسم باباشو ...

اره بچم گوشی جدا گانه داره واسه خودش .همون یک بار زنگ زدم برنداشت.فقط پیام دادم که عزیزم سال نوت مبارک .همین .بیشتر تر از این نمیتونم خودمو کوچیک کنم وزحمتمو به باد بدم .به قول شما .اول لحظه سال خیلی منو بغض گرفت .خیلی شوهرم تخس تر از این حرف هاست .الان میبینه استوری چک نمیکنم .یه عکس جدید پروفایل گذاشته از سال نو  با آبی خندان .بابا جان این حالا حالا پشیمونی نداره.به قول یکی از این نی نی سایتی ها یا صیغه کرده میخواد رسمیش کنه.چیه جریان که اینقدر وقیحه 

اره بچم گوشی جدا گانه داره واسه خودش .همون یک بار زنگ زدم برنداشت.فقط پیام دادم که عزیزم سال نوت مبا ...

فکر بد نکن 

نهایتشم صیغه کرده باشه دادگاه مجبورش میکنه بابت حق و حقوقش کوتاه بیاد 

عزیزم به خدا که درکت میکنم فکر نکن جام گرمه دارم الکی حرف میزنم،به خدا این روزای تلخ رو من گذروندم فرقش اینه تو نمیخوای طلاق بگیری من دنبال طلاق بودم،من خب تو عقد بودم بچه ایی درکار نبود که مجبور به ادامه باشم 

اما شما اگه بخوای اینجوری خودخوری کنی و دلت خالی بشه عزیزم مریض میشی،حواست به خودت باشه باید بخاطر بچهاتم که شده قوی باشی خودتو بزن به بی عاری 

اون تورو از بلاک در آورده تا پروفایلشو چک کنی آرزو به دلش بذار و حتی پروفایلشم نگاه نکن چون اینجوری فقط خودت اذیت میشی،بذار تیرش به سنگ بخوره

خدا با مظلومان هس گلم،خدا خودش کمکت باشه🤲🤲

فکر بد نکن نهایتشم صیغه کرده باشه دادگاه مجبورش میکنه بابت حق و حقوقش کوتاه بیاد عزیزم به خدا که درک ...

اره عزیزم راست میگی .دوسال جدید جدید جز برنامه نامه که حسرت شنیدن صدام به دلش بمونه .اون بیشتر از دوماه نمیتونه طاقت بیاره .مطمعنم.کاری میکنم به غلط کردن بیوفته .البته روزی ده بار پیاماتو میخونم همش میگم به خاطر بچه هام باید قوی باشم 

فکر بد نکن نهایتشم صیغه کرده باشه دادگاه مجبورش میکنه بابت حق و حقوقش کوتاه بیاد عزیزم به خدا که درک ...

فاطمه خانم .این خانمه که شوهرم باهاش ارتباط داره.همش استوری منو چک می‌کنه .چیکار کنم .تازه فهمیدم .همش در پی منه.