2777
2789
عنوان

شوهرم حتی بچه تو شکممو هم دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 47 پست
یبار ناخواسته حامله شدم اصلا یج ر رفتار میکنه عکس سونو بچه رو نگاه میکنه نه لبخندی نه قربون صدقه ای ...

شوهرت مشکل روانی داره 

حتی اگر دوستت نداشته باشه این کار ها عادی نیست 

بنظرم با تسلیم شدن مشکلت حل نمیشه

انقدر کوتاه اومدی دور برداشته 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر رو مخه😥 یدونه بچه داری؟

آره سر همین دیوونه ام کرده بود بچه میخوام

الان انگار. نه انگار 

میگم چرا خوشحال نیستی میگه چرا باسم خودم مریضم 

یا میگه بزار بزرگ شه مثل خر ازش کارمیکشم😑😑😑😑

دقیقا شوهرمنم همینههیچ راه برگشتی ندارم دوتا بچه دارمروز ب روز داره بدترمیشه مردم میبینم خودم میبینم ...

شوهرم منم بد دله 

بد دلیشز جهنم این عصبی بودنش و غر زدناش خیلی رومخمه 

خب از بس ازش ترسیدی اینجور شده باید جوابشو میدادی

خونه گاهی جوابشو میدم بیرون چی بگم آبرومو ببره

جلو خانوادش هم همه چی میگه بعد میگهمگه خانواده من دشمنتن

هیچوقت نتونستم تاپیک هات و باورکنم، هر چند روز یهو ظاهر میشی تمام تاپیک های مجازت و تو چند ساعت میزنی و غیب میشی، یکی از یکی جنجالی تر 🫤🫤

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
چند بار بهش فکر کردم هنوز نتونستم میگم که اوایل خودشو خیلی خوب نشون میداد بعدش هم گفتم درست میشه الا ...

ببین من به عنوان یه بچه طلاق بهت میگم که بچه بی پدر بزرگ شه خیلی بهتره تا بخواد زیر دست چنین پدری بزرگ شه

من خودمم پدرم همین طوری بود مامانم جدا شد خیلی زندگی بهتر شد

شوهرم منم بد دله بد دلیشز جهنم این عصبی بودنش و غر زدناش خیلی رومخمه

بخدا شوهرمنم همش غررر میزنه تو خونه رفیق بازه بیشتر بیرونه وقتی هم میاد ارامش نداریم

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

دقیقا شوهرمنم همینههیچ راه برگشتی ندارم دوتا بچه دارمروز ب روز داره بدترمیشه مردم میبینم خودم میبینم ...

🙂‍↕️🙂‍↕️🙂‍↕️شوهرها چه مرگشون شده چرا دختر مردم رو‌میگیرن و دوست دارن زجرش بدن 

🙂‍↕️🙂‍↕️🙂‍↕️شوهرها چه مرگشون شده چرا دختر مردم رو‌میگیرن و دوست دارن زجرش بدن

دقیقا

ایشالا خدا نابودکنه شوهر بدجنس رو

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊

ببین چاره همچین ادمی سکوت نیست. اون دور برداشته و داره سواری میگره. داد کشبد داد بزن وسیله شکوند وسی ...

تو خونه گاهی جوابشو میدم باز بهتره 

میبینه غر زدناش کارساز نیست گریه میکنه بعدا به مامانم یا مامانش میگه به گریه میندازتم

اون موقع تو خونه تکونی هیچ کمک نکرد حتی چندتا کار بود من نمیتونستم امروز فردا کرد آخرش هم انجام نداد

مامانمو دیدنی همش میگفت دخترت خیلی تنبله پدرمو درآورده ول کم هم نبود

آخرش مادرم گفت هر دو مثل همید تنبلید 

قهر کرد جند روز

خونه گاهی جوابشو میدم بیرون چی بگم آبرومو ببرهجلو خانوادش هم همه چی میگه بعد میگهمگه خانواده من دشمن ...

ابروی تو تنها که نمسره ابروی اونم میره و تو هر کاری کنی مردم حرف میزنن مگه مهمه اخه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
بیشتر ببینید