2777
2789
آها پس جریان اینه .تو سعی کن با پول باباش براشون کادو بگیری عیدی بگیری اینجور چیزا دلشون نرم میشه

باباشون بهشون خیلی بهشون میرسه خونه مستقل ماشین دانشجو هستن کلی هم پول میگیرن در ماه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانمش طلاق گرفته

نه فوت شده بنده شوهرم بعد فوتش به سال نکشیده زن گرف دلخوری الان دو ساله

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
بیخیالی طی کن واسه خودت وتایپیک هات خوندم انگار شوهرت زیاد نرمال نیست

چی بگم گلم

بیشتر ببینید
اره برا منم معتاد بود بچمو برداشتم د فرار از، دستش اصلا بچمو نمیاد ببینه خرجی نمیده

خب منم  بچه رو برمیداشتم که نمیومد همون که تا وقتی بچه هست این دنبال منه

آفرین کار درست همینه....

دارم پیام های قبلشو میخونم .میگه بیا برات بهترین خونه رو بگیرم برو با بچه هات زندگی کن .ولی من باهات زندگی نمیکنم .خب این یعنی چی .یعنی من یکی دیگه رو دوست دارم . 

نه اون اشتباه میکنه بگو ده ماه روشن بود دلش به رحم اوند؟؟

یه ماه پیش بهش گفتم اگر زندگیتو دوست داری تمام تلاشتو بکن قبل عید تلاشتو بکن .بعدازعید من دیگه نیستم.بعم گفت من بحث زندگی نمیکنم با زندگی کاری ندارم بیا به خاطر بچه ها برات خونه بگیرم .برو اونا رو بزرگ کن .هر راهی بهت نشون دادم ولی تو یه روزی حسرت بچه هاتو می‌کشی تو مادر نیستی .منم می‌دونم باتو چیکار کنم

دارم پیام های قبلشو میخونم .میگه بیا برات بهترین خونه رو بگیرم برو با بچه هات زندگی کن .ولی من باهات ...

پیامهاشو پاک نکن 

شاید به دردت خورد 

من پیامای نامزدمو تا وقتی طلاق نگرفته بودم تو گوشیم داشتم 

طلاق که گرفتم هم پیاماشو پاک کردم هم گوشیمو عوض کردم

پیامهاشو پاک نکن شاید به دردت خورد من پیامای نامزدمو تا وقتی طلاق نگرفته بودم تو گوشیم داشتم طلاق که ...

یه سری پاک کردم ولی واسه یه ماه پیشو نگه داشتم ولی اون همه رو داره 

یه سری پاک کردم ولی واسه یه ماه پیشو نگه داشتم ولی اون همه رو داره

اون بلده 

دیگه بهش پیام نده،پیامی که میدونی برات ممکنه امتیاز منفی باشه نده 

البته که من میگم اصلا بهش پیام نده و پیامشم جواب نده 

ولی پیاماشو نگهدار 

شاید به دردت خورد

اون بلده دیگه بهش پیام نده،پیامی که میدونی برات ممکنه امتیاز منفی باشه نده البته که من میگم اصلا بهش ...

من خیلی اشتباه کردم اول هر پیامشو جواب دادم اینا اون حتی پیام پنج سال پیشم نگه داشته 

من خیلی اشتباه کردم اول هر پیامشو جواب دادم اینا اون حتی پیام پنج سال پیشم نگه داشته

ببین چقد زرنگه 

تو هم زرنگ باش 

هر کاری میخوای بکنی قبلش سبک سنگین کن دو دوتا چهارتا کن 

ببین برای هدفت خوبه یا نه 

به حق این شب قدر خدا مشکلت رو حل کنه و شوهرت به راه بیاد و بری سر خونه زندگیت 

به حق مولا علی و فرزندانش❤️❤️❤️🤲🤲🤲