2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من اینقدر کتاب خوندم مشاوره رفتم .کسایی که با خودشیفته طرفن باید قوی ومستقل بشن واصلا چنین آدمی رو ب ...

منم با شوهرم ازدواج دوم کردم بخدا انقد بچه‌اش خودشیفته و از خود راضی که نگو

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
من به خاطر بچه هام طلاق نمی‌گیرم چون نیازی به شوهر ندارم .فقط حق وحقوقمو میگیرم آدم شد میاد باهام زن ...

شورم خودش خوبه ولی بچه‌اش بخاطر ازدواج باباشون با من خیلی از من ناراحتن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
بیشتر ببینید
طلاقمو گرفتم من بچمم برداشتم

منم همین کارو کردم شوهرم معتاد به شیشه بود داغونم کرد

بیشتر ببینید
همین دیگه نباید قبول میکردی .بچه کسیو نگه داری

بچهاش بزرگن دانشجو هستن تازه با ما هم زندگی نمیکنن

بیشتر ببینید
نامادری ات خیلی خوبه تا الان تحمل کرده مامان من بود همون اول میگفت برو بیرون ،عشق و حالتو کردی الان ...

متوجه منظورت نشدم .خانم محترم من خودم نیومدم قهر 

آها .نمی‌دونم چی بگم فقط شرایط سختی داری .سعی کن دل بچه هاشو به دست بیاری

دخترش ۱۲ سال ازم کوچیکتره بخدا نه بی احترامی نه حرف بعد اینا نمیخواستن باباشوندسر پیری ازدواج میکرد

بیشتر ببینید
دخترش ۱۲ سال ازم کوچیکتره بخدا نه بی احترامی نه حرف بعد اینا نمیخواستن باباشوندسر پیری ازدواج میکرد

آها پس جریان اینه .تو سعی کن با پول باباش براشون کادو بگیری عیدی بگیری اینجور چیزا دلشون نرم میشه