2777
2789
عنوان

برا زندگیم دعا نوشتن چجور باطل کنم

405 بازدید | 41 پست

برا زندگیم دعا نوشتن داره زندگیم به طلاق میکشه حالم بده آروم نیستم چیکار کنم 

چه دعایی آرومم میکنه بخونم یا چیکار کنم

قلبم انقدر درد میکنه که ای کاش فقط بمیرم:)

برام دعا کنید آروم بشم و حالم خوب بشه🥹

نماز و قرآن خواندن دعا و طلسم رو دور میکنه

تاثیرشو دیدی؟میشه بیشتر توضیح بدی و بهم بگی چیکار کنم چه دعایی برا بازگشت باید خوند دعای جدایی برام نوشتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نماز باطل السحر حضرت فاطمه زهرا رو بخون تا دو هفته.. بزنی سایت دایی ابراهیم توضیح میده در موردش خیلی ...

حتا دعای جدایی؟

چرا فکر میکنی دعا نوشتن؟

دعا نویس بهم گفت یه دختر برات دعای جدایی نوشته که به شوهرت علاقه داشته یا قبلا باهاش بوده و سیاهی افتاده رو زندگیت و شوهرت حتا اگه طلاق بگیری با هرکی بری تو رابطه اثر این دعا روته و یه دختر نوشته قطعا 

هر دعا و طلسمی شده باشی باطل میکنه شما حتما بخونید امکانش هست که تو خواب هم ببینید که کی براتون طلس ...

من اصلا نماز و اینا نمیخام ولی ارتباطم با خدا واقعا قویه و قبولش دارم اما امتحان میکنم 

من اصلا نماز و اینا نمیخام ولی ارتباطم با خدا واقعا قویه و قبولش دارم اما امتحان میکنم

من قبل از اینکه پست شما رو ببینم داشتم حالا راجع به این نماز تو نی نی سایت مطالب ها و تجربه های دوستان نی نی سایتی رو میخوندم و متوجه شدم خیلی اثر گذار و مجرب هست حالا هم که پست شما رو دیدم گفتم یه کمکی. بهتون کرده باشم