2777
2789

بماند که یکساله خونه پدرم نمیره حتی عیدی هم نرفت .

یکساله با خانواده خودشم قهر کرده یعنی با مادر و خواهراش سر اینکه اونا با برادر بزرگش دعوا کردن. 

دبروز ما رو اورد شهرستان خونه برادرش عید دیدنی تا اینکه عصر برادرش و زن زرنگش همسرم راضی کردن ما بریم عید دیدنی خونه مادرشوعرم منم دیدم اینطوره منم اصرار کردم ب همسرم و رفتیم خونشون. دیشب مادرش کلی اصرار کرد شام بمونیم شوهرم گفا ما شام نمیخوریم مادرش گفت خوب پس شب بخوابین خونه ی ما شوهرم گفت میریم خونه برادرم ب بچه ها قول دادم. دیشب من ک اومدم بخوابم صدای جاریم می اومد که داشت پشت سر مادرشوهرم و اینا غیبت میکرد پیش شوهرم میگفت مادرتون خورده شیشه داره چرا ب بچه های من عیدی کم داد ب بچه های شما عیدی زیاد داد. خیلی این جاریم بد و فتنه گره. 

حالا میخوام به لج اینام شده شوهرم راضی کنم ظخر بمونیم اینجا و ناهار بریم خونه مادرشوهرم چی بگم و چه کنم راضی بشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه چیزی که بهت میگم فقط تا میتونی از فامیل و دوست بد کسایی که غیبت زیاد میکنن و انرژی منفی دارن دوری کن 

همونطور که باعث شده غیبت اونا سطح انرژی تو رو هم پایین بیاره و درگیر مسائلی بشی که زندگیت و همسرت تحریک میشه پس اگر زندگیت دوست داری دور این آدم های سمی رو خط بکش چون و روان و اعصاب خودن بیشتر از همه درگیر میشه آخر سر خودت اذیت میشی 

اگه پول به نوه هاش متفاوت داره حق با جاریت هست فتنه گری نکرده خودتونم جای اون بودین حرفش رو میزدین .اگه نیتتون خیره و میخواید مادر پسر روابطشون بهتر بشه برید ولی برای سوزوندن کسی این کارو نکنین

یه چیزی که بهت میگم فقط تا میتونی از فامیل و دوست بد کسایی که غیبت زیاد میکنن و انرژی منفی دارن دوری ...

درسته گلم ولی برادرشوهرم و زنش کاری کردن که شوهرم از همه زده بشه برادرش هر روز زنگ میزنه شروع میکنه پشت سر مادرش بد گفتن و از زن خودش تعریف کردن هرچی هم ب همسرم میگم گوشیشو زیاد جواب نده گوش نمیده 

درسته گلم ولی برادرشوهرم و زنش کاری کردن که شوهرم از همه زده بشه برادرش هر روز زنگ میزنه شروع میکنه ...

کلا غیبت کردن سطح انرژی رو خیلییی پایین میاره و تمام انرژی های منفی میاد سراغ طرف همسرت هم تو رودربایستی داداشش هست که نمیتونه از حرفاش دل بکنه وگرنه مشخصه همسرت علائم افسردگی داره چندین سال بعد اینها همه مشخص میشه و میزنه یه جایی رو درگیر میکنه نشنیدی میگن فشار عصبی و مشکلات روانی رو جسم تاثیر میزاره سکته قلبی و سرطان فکر میکنی چطوری به خاطر اینکه انقدر فشار عصبی رو فرد هست و تلنبار شده میزنه یه جا رو درگیر میکنه پس خیلی مراقب باشید 

کلا غیبت کردن سطح انرژی رو خیلییی پایین میاره و تمام انرژی های منفی میاد سراغ طرف همسرت هم تو رودربا ...

درسته گلم بنظرتون چه کاری از من بر میاد میدونم همسرم افسردگی داره

کلا غیبت کردن سطح انرژی رو خیلییی پایین میاره و تمام انرژی های منفی میاد سراغ طرف همسرت هم تو رودربا ...

الان ب همسرم گفتم ظهر بمونیم ناهار بریم خونه مادرت. میگه حرف نزن ساکت شو تو خیلی حرف میزنی . منم گفتم چطکر زن داداشت نطق میکنه میشینی خوب گوش میدی. چه کنم این زن و شوهر دست از سرمون بردارن

به شوهرت بگو خر نباش به حرف اینا گوش نکن

الان ب همسرم گفتم ظهر بمونیم ناهار بریم خونه مادرت. میگه حرف نزن ساکت شو تو خیلی حرف میزنی . منم گفتم چطکر زن داداشت نطق میکنه میشینی خوب گوش میدی. چه کنم این زن و شوهر دست از سرمون بردارن

عزیزم به نظرم دخالت بیجا نکن