2777
2789

کلا تو پریودو اقدام و بارداری وتخمک گذاری هزار تا علائم هستند که شبیه هم هستند ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چند وقته اقدام هستی بهترین موقع چندروزبعدعادت ماهیانه اقدام میکنن بهترین موقع تخمگذاری هستش

تازه شروع کردم دو‌ماهه، اتفاقا ماه دوم با توجه به تخمکگذاری اقدام کردم، روزای تخمکگذاری خیلی تخمدان چپ‌درد میکرد، الانم چند روزه درد زیر دل خفیف دارم.

منم دوماه اقدام ماه قبل هم احساس دردزیردل وسینه دردوترشح وایناروداشتم امانبود.این ماه کلومیفن خوردم یه وقتی زیردلم تیرمیکشه اماتوجه دیگه به علائم نمیکنم تاوقتی ازپریدت نگذره بتابالانره هیچ علائمی روجدی نگیر.

الهی وربی غیرک.الهم🤲رضابرضائک وتسلیمالا امرک

چندسالته بچه اولتونه تست میگی دوماهه تست دادی قبلش روش جلوگیری تون چی بود

۳۶ سالمه، بخاطر شرایط کاریم تنوستم زودتر اقدام کنم، دو‌ماهه که اقدام رو شروع کردم، جلوگیری طبیعی بود، انگار اونایی که قرص جلوگیری میخورن وقتی قطع میکنن زودتر باردار میشن تا کسانی که اصلا قرص نمیخوردن

منم دوماه اقدام ماه قبل هم احساس دردزیردل وسینه دردوترشح وایناروداشتم امانبود.این ماه کلومیفن خوردم ...

شما چند سالتونه؟ به سلامتی😍، امیدوارم با هم باردار بشیم🙏🏻😄

منم ۷ روز دیگه موعدم علایم هیچی ندارم  گاهی اوقات یکم ترشح سفید اونم خیلی کم امیدی ندارم

منتظرم مامان بشم...دعام کن دوست خوب من من به دعای نی نی سایتی ها اعتقاد دارم 

منم ۷ روز دیگه موعدم علایم هیچی ندارم گاهی اوقات یکم ترشح سفید اونم خیلی کم امیدی ندارم

شما چند وقته اقدامی؟ چند سالتونه؟ منم بجز درد خفیف زیر دل هیچ علائمی ندارم و ماه پیش هم همین درد رو داشتم و پریود شدم.