2777
2789
عنوان

شما به این خانم چه امتیازی میدین

356 بازدید | 26 پست

به همچین زنی چه امتیازی میدین 

خانم دارای خانواده فرهنگی که تمام اعضای خانواده تحصیلکرده و شاغلن 

خودشون دکتری حقوق تجارت بین الملل دارن 

وکیل هستن و مشاور شرکت های تجاری داخلی و خارجی 

سه تا زبان بلدن و کلی مدرک مهارت در زمینه شغلی یعنی یه رزومه عالی دارن 

قد ۱۷۳ و بسیار متین و موقر و زیبا

درآمدشون خیلیییییی عالیه همه چیز دارن

اقامت دوتا کشور خارجی هم دارن 

دیگه بسه خسته شدم بگم ....!

حالا ازدواجش ....

تا ۳۵ سالگی هیچ خواستگاری نداشت فقط چندتا درب و داغون که تحصیلات زیر دیپلم داشتن و مشاغل خدماتی داشتن فقط یکی لیسانس بود اونم بیکار! یکی خوب بود ولی اعتراف کرد عقیمه و ایشو قبول نکرد .

آخرش ۳۹ سالگی رفت شد زن دوم یکی که زن اولش مریض بوده کلا پیش خانواده اش بود ولی طلاق نگرفته بود 

شوهر راننده تاکسی بعدش دید زنش خوب در میاره کارشو گذاشت کنار ! ایشونم رسما داره سرویس میده 

دوست دارم بکشمش شما از خجالتش در بیاین همه رو براش اسکرین میگیرم‌میفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیه ولی نفهمیده با کی ازدواج کنه بیچاره 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

بیشتر ببینید

عزیزم خدا به آدم همه چی نمیده 

بلاخره دوستتم نیاز به ازدواج داشت 

همه چی پول و تحصیلات نیست 

شاید اون آقا انسانیت و عشق و علاقه داره و به اندازه کافی به دوستت توجه و عشق میده 

نباید کسیو قضاوت کرد 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
عزیزم خدا به آدم همه چی نمیده بلاخره دوستتم نیاز به ازدواج داشت همه چی پول و تحصیلات نیست شاید اون آ ...

خدایی مرد خوبیه من دیدمش مهربونه دوست داشتنیه ولی اینکه خرجش زندگی رو انداخته گردنش ازش بدم‌میاد 

معمولا این مدل خانم ها اخرش همین میشن چون جوونی پول و موقعیت فریبشون میده و حاضر بع ازدواج نمیشن یا آنقدر سخت میکنن کسی نیاد 

سنشون که گذشت میفهمن همه چی پول و ..نیست و ازدواج مهمه ولی تو این سن خب طبیعتا کیس مناسب کم پیدا میشه نتیجه میرن زن یه آدم سطح پایین و دوزاری میشن!!!!

خیلی دیدم این مدلی پزشک متخصص،ریس بانک ،معلم،استاد و .....که با یه مشت آدم داغون ازدواج کردن!

چی بگیم آرزوی خوشبختی داریم براشون انشالله اشتباهات خودشونو برای بچه هاشون تکرار نکنن

آدم تو زندگی اشتباه هم می‌کنه خب 

چرا اصن رفت زن دوم شد

واقعا من خودم متنفرم ازین ک دوتا زن داشته باشم تو حالا فک کن مثلاً زن اولم فلج باشه

فکرشم اصن خوب نیس

حسبی الله ونعم الوکیل.                                                           خدایا هم میدونی،هم میتونی🙏    مادرم 😘😍❤️

ببخشید ولی اصلا قابل باور نیست برای من

همچین زنی اصلا احتیاج ب شوهر نداره , وقتی کیس های خوبی براش نمیان خیلی راحت بدون شوهر زندگیش رو میکنه , فوقش با یکی مثل خودش دوست میشه

چرا باید زن دوم بشه 

تا این حد !!!

خدایی مرد خوبیه من دیدمش مهربونه دوست داشتنیه ولی اینکه خرجش زندگی رو انداخته گردنش ازش بدم‌میاد

خب دیگه کافیه 

خودت زنی و میدونی آدم تو زندگی زناشویی چی میخواد 

عشق و محبت و توجه 😁 که این آقا داره همرو 

بلاخره دوستت درمیاره باهم میخورن 

سخت نگیر

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید