2777
2789
عنوان

دوران اقدام و درد زیر شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 114 پست
خانمها امیدوارم پیامم رو ببینید، من دیروز سونو داخلی دادم ، دقیقا بعد از اون هم درد پریودی دارم و هم ...

لک لانه گزینی باپریدفرق داره کمه فقط لکه هست دوسه روزم بیشترطول نمیکشه

الهی وربی غیرک.الهم🤲رضابرضائک وتسلیمالا امرک

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لک لانه گزینی باپریدفرق داره کمه فقط لکه هست دوسه روزم بیشترطول نمیکشه

فکر نکنم لکه لانه گزینی باشه، احتمالا میخوام بشم و این ماه مثل اینکه زودتر از موعد میشم، راستی یه سوال دیگه، میگن موقع اقدام نباید اصلا از روغن بچه استفاده کنیم، من این سری استفاده کردم اما خیلی خیلی کم، حالا اینجا یه لوبربکانت هست میخوام بخرم مخصوص اقدام.

سوفی جان چکردی سونوت چی شد؟

امروز پریود شدم، ۲۸ ام دروه بود، یعنی دو روز زودتر شدم، بعد امروز دکترم تماس گرفت و گفت پاپ اسمیر و سونو خوبه، فقط فیبروم رحم دو سانتی دارم که گفت اکثر خانمها دارن و مشکلی نیست،حالا قراره فردا صبح هم آزمایش خون که روز دوم سوم پریودی باید بدیم رو انجام بدم. بچه ها بنظرتون چیکار کنیم تا فیبروم ها از بین برن؟

امروز پریود شدم، ۲۸ ام دروه بود، یعنی دو روز زودتر شدم، بعد امروز دکترم تماس گرفت و گفت پاپ اسمیر و ...

ان شاالله این ماه باخبرای خوب بیایی عزیزم.

امروز پریود شدم، ۲۸ ام دروه بود، یعنی دو روز زودتر شدم، بعد امروز دکترم تماس گرفت و گفت پاپ اسمیر و ...

دکترخودش میگه بهت عزیزم بعضی هامانع باردارشدن نیستن مادرخودن فیبرم داشت برادرکوچیکمم به دنیاآووردخداراشکرالبته الان ۲۰ سالشه.بعضی هاروباجراحی برمیدارن یافکرکنم کورتاژ بعضی هاهم که مشکل سازنیستن کارشون ندارن.

دکترخودش میگه بهت عزیزم بعضی هامانع باردارشدن نیستن مادرخودن فیبرم داشت برادرکوچیکمم به دنیاآووردخدا ...

اره دکتر گفت چیزی نیستن اکثرا دارن، ولی خب با تغذیه درست یا کوچیک میشن یا رشد نمیکنن دیگه.مرسی عزیزم☺️

اره دکتر گفت چیزی نیستن اکثرا دارن، ولی خب با تغذیه درست یا کوچیک میشن یا رشد نمیکنن دیگه.مرسی عزیزم ...

راستی ضخامتمم کم بود، چهار بود، تو‌ تاپیکها خوندم نشاسته رو حل کنیم توی آب بخوریم، یا فرنی درست کنیم، همین نشاسته گل منظورشونه؟ اشکال نداره از روز چهارم سیکل شروع کنم به خوردن؟؟