2777
2789
عنوان

خاطره های فوق ترسناکتون از دعانویس😈

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 54 پست
پسر عموم به خواهرم گفت برو باطل کن طلسمتو مامانم برات دعا گرفته عاشق خواهرم بود

آخی ،خواهرت باهاش ازدواج نکرد؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم به جون خودم تبلیغ نبست اگر بد بود میگفتم بده چون گفت خاطزاتتون رو بنویسید نوشتم برامم مهم ن ...

اگه راست میگی شمارشو نده😄

خداجادوگرارو نهی کرده

شمام مسلمانی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بیشتر ببینید
من شنیدم کسی که دعا می‌گیره در ازا(اذا اضا😐😂)ی چیزی که میگیره یه چیزی هم باید پس بدهدیگه راست و در ...

یعنی چی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من فهمیدم واسم دعا گرفتن ولی اهمیت ندادم 

البته خیلی ناراحت شدم ولی سپردم به خدا 

چون اصلا سمت دعا نویس و این چیزا رغبت نمیکنم برم ته خلافم اینه فا ل حافظ بگیرم با تو گوگل فا ل تارو ت سرگرمی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تروخدا؟؟😲

چی بگم

اخه هرشب میدیدم واضح نه ها ولی قشنگ سایه یه ادم هیکلی بود بعد بادقت نگاه میکردم محو میشد

اخه یبار دوبار نبود چندماه وضعم همین بود از ترس به هیشکی نمی گفتم

بعد که با روحانی در میان گذاشتم

گفت دعا دارید تو خونه

گفتم تو بالشت شوهرمه

گفت دورش کن

منم از همون شب دیگه ندیدم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بیشتر ببینید

یه خانوم از آشناهامون مرتب برام دعاو طلسم میگیره تو خونه هر از گاهی شبه می بینم دعای بیماری و از بین رفتن جادوی سیاه و اینا میگیره چندبارم مریض شدم . یبار انگار از درون یکی داشت انرژیمو میگرفت

من فهمیدم واسم دعا گرفتن ولی اهمیت ندادم البته خیلی ناراحت شدم ولی سپردم به خدا چون اصلا سمت دعا نوی ...

اثری روتون داشته؟

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید
اثری روتون داشته؟

واسه اون چیزی که گرفته بودن نه 

البته خود دعا نویسه بهشون گفته بود چیزی که میخواین نمیشه