2777
2789
عنوان

دلم گرفته از خدا ناراحتم از امام حسین ناراحتم از همه دلگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم حق داری ناراحت باشی اما ناامیدی نه... لا تقنطوا من رحمة الله، نا امیدی از رحمت خدا کفر هستش. م ...

اگر بازم بخونم نشه چی؟!

میترسم همینقد اعتقادمم از دست بدم 

خواهش میکنم واسه مامان شدنم صلوات بفرست🥹🙏🤍

منم الان نگرانم نکنه مشکل ژنتیکی با شوهرم داشته باشم 😭

چی بگم 😔 خدا گره از کار همه برداره الهی

و من کابوسم باردار نشدنه ، اینکه هیچوقت مامان نشم

هروقت حالم بده بخودم میگم کاش بگذره و بشه روزی که بچه دار شمو این حال بد تموم بشه.

واقعا حال بدیه.

مامانم چند روز پیش میگفت انتظار خیلی سخته ، امتحان سختیه😞💔

اگر بازم بخونم نشه چی؟!میترسم همینقد اعتقادمم از دست بدم

گلم خدا تو این دنیای فانی هر کسی رو یه جور امتحان میکنه.

قبل از دعات تأکید کن که خدایا اگه صلاحم میدونی به من فرزندی صالح و سالم عطا کن به زور بخوای بگیری با همون مسأله دوباره مورد امتحان قرار میگیری.

نشد دوباره و دوباره اینکه میگن به ریسمان الهی چنگ بزنیم برا همین روزاست دقت میکنی چنگ باید بزنیم یعنی یه جوری باید بگیریم که از دستمون در نره، اعتقادمو از دست بدم یعنی چی؟ 

والا تو این دنیا هیچ کس بی مشکل نیست.

اما ما عادت کردیم نداشته هامون رو ببینیم و شکرکزار نعمتهای خدا نباشیم ، اگر شکر گزار باشی خدا بیشتر و بیشتر نعمت میده و اگر شاکر نباشی و کفر بگی عذابت بیشتر میشه( حرفه قرآنه ها) 

برات تو این ساعات مقدس صلوات میفرستم خدا فرزندانی بهشتی که نور چشمت بشن بهت عطا کنه چهارتا خوبه؟ من که نمیشناسمت اما دلم روشنه مامان میشی خیلی زود .

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 
بیشتر ببینید
گلم خدا تو این دنیای فانی هر کسی رو یه جور امتحان میکنه.قبل از دعات تأکید کن که خدایا اگه صلاحم میدو ...

ولی بچه دار نشدن سخته خیلی سخت ..

امتحان بزرگیه ‌..

نمیدونم تا حالا این انتظارو کشیدی یا نه ولی دعا میکنم هیچکی به این حال نیفته ..

واقعا چرا نباید یه بچه به صلاح آدم باشه ؟! 

[QUOTE=376622462]ولی بچه دار نشدن سخته خیلی سخت .. امتحان بزرگیه ‌.. نمیدونم تا حالا این انتظارو کشیدی یا نه و ...[/QUOTE

عزیرم منم انتظار یه چیزایی رو کشیدم که برام تحملش سخت بوده.

البته که انتظار شما سخت تره و قطعا اگر صبر کنی پاداشش هم بهتر خواهد بود. خدا هم میبینه هم میشنوه. همه فک میکنن مشکلشون بزرگترین مشکله.

تمام مسائل این دنیا بر اساس مصلحت و حکمت هست . یه پیشنهاد دیگه هم دارم نیت کن به نیت فرزند دار شدنت از فردا دست پدر و مادرت رو ببوسی.

میدونی دنیا پر از نشونه هست اینکه من و شما تو مجازی هم صحبت بشیم این موقع شب هم قطعا هم برای من هم برای شما نشونه هست منم از دردی که دارم نخوابیدم و شما هم ...

خدا میگه نترس و ناراحت نباش من با توام، کنارتم ... 

مواظب خودت باشی مامان آینده 

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 
بیشتر ببینید

الهی به حق پهلوی شکسته بی بیه بی حرم دامنت سبز بشه از ته. دلم از خدا برات میخوام به خواسته ات برسی

برای من هم دعا کنید منو عشقم به هم برسیم بزودی😭❤️

درخت صبر تلخه اما میوه اش شیرینه!متاسفانه دوتا اکانتم توسط عده ای عقده ای نابود شد... کاربر قدیمی ام و تازه اومدم خلاصه که امیدوارم دوستای زیادی پیدا کنم🫢❤️