2777
2789
عنوان

کارهایی که باید یک تازه عروس انجام بده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 54 پست

من سیزده ساله ازدواج کردم. دوری و دوستی ندارم. اهل سیاست هم نیستم. دوستشون دارم و دوستم دارن. نه من کاملم و نه اونا. اگر کارئ میکنن میبخشم. اوناهم همینطور. با هم خوب و خوشیم

سعی کن خودت باشی ولی اگر خیلی شاد و شنگولی یه کم جمع تر کن خودتو 

تو هر جوری باشی به عنوان یه تازه وارد نقدهایی بهت وارد میشه ک گاهی منصفانه‌ و گاهی غیرمنصفانه است پس اما نقد و ایراد باش اما برای تغییر تصمیم بل خودته 

خودتو بخاطر بقیه تغییر نده 

و اینو بدون حداقل سه سال اول زندگی خانواده شوهر چالش زندگی هستن تازه اگز خوب باشن اگر بد باشن طولانی تر هم میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی چیکار کنم خودش بیاد طرف من؟

کافیه خوب باشی ن خیلی زیاد ن خیلی کم 

ت شرایطی ک هیچ کس پشتش نیس 

ت پشتش باش 

نازشو بکش 

تر و خشکش کن 

اما همه اینارو متعادل نگه دار

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

دوری و دوستی.صمیمی نشو تا احترامت حفظ بشهزیاد رفت امد نکن.رسمی باش. لباس مهمونی بپوش برو خونه مادر ش ...

مرسی عزیزم نکات خوبی بود 

دوران نامزدی هر موقع خودشون دعوت کردن برم؟

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

کار به نامزدت نداشته باش، وقار و سنگینی نداشته باشی به اسم راحتی و.. هم دور از حضور سواری میگیرن هم ...

مرسی عزیزم

الان مثلا شما گفتین زیاد نرین خونشون سرسنگین منم قبول دارم 

مثلا نامزدم هفته ای ۳ بار منو‌میبره خونشون بدون اینکه مادرشوهرم خبرداده باشه میرم میبینم شام نیس یا خوابه 

مادرشوهرم طلاق گرفته با نامزدم دوتایی زندکی میکنن ۴۶ سالشه جونه.

میگم نمیام نامزدم میگه چرا تب چته همش میگی نمیام میگم دوست ندارم بدون سرزنده بیام گفت خونه خودته و..نرفتی هم دلخوره

مثلا بیرونیم یهو میبره دمه درشون پیاده میکنه میگه برو بالا میگم‌کجااا میگه خونمون میگم‌نمیام لباس نیوردم میگه بابا راحت باش مامانموه دیگه

همیشه در اولین دیدار لبخند بزن وبا احترام رفتار کن ولی درکل کمتر صحبت کن وبیشتر شنونده باش

میشه بگی چطوری کم حرف باشم عزیزم؟

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

راست میگی عزیزم اگه زیاد بری و کار کنی براشون حتی جوری با آدم رفتار میکنن انگار وطیفه اشت فقط من مون ...

اره میشه وظیفت حالا من چون ایراد گیرن از اول خونشون کار نمی‌کردم ولی خب مادر شوهرم یه جمعه تحمل نداشت منو شوهرم تنها باشیم  بستگی به شوهرت داره شوهر من اوایل همش دعوا میکرد و کتک کاری که میبینی مامانم کوتاه نمیاد تو کوتاه بیا بریم بعد دوسال که خونمون دور کردیم همون اول یه دعوا باهاش کردم گفتم اینجا اونجا نیست هر هفته بریم دیگه خودش متوجه شد الان یه موقع بهونه میارم مریضم پریودم یه موقعم رک میگم این هفته نریم مثلا هفته بعد بریم خلاصه با هر کلکی بود ماهی یه بار میرم یه وقتام واسه اینکه شوهرم حساس نشه دو هفته یه بار

همینکه صمیمی نشی باهاشون و حدتو رعایت کنی و هرشب هرشب نری خونشون واسه خاب نمون هی دولا راست نشو واسه ...

درسته عزیزم واقعاااا این حرف رو قبول دارم 

میشه بگی  مثلا چطوری زیاد کار نکنم؟

اگه کمک هم نکنی نمیگن چرا هیچ کمکی نمیکنه؟

کار خاصی لازم نیست انجام بدیدفقط باید به طرفت نگاه کن که ایا جنبه احترام و محبت کردن رو دارن یانه اگ ...

من جنبه ام پایینه متاسفانه چیکار کنم جنبه ام بره بالا 

منظورت از دوری و دوستی دقیقا چیه؟

میشه بگی چطوری کم حرف باشم عزیزم؟

ببین کمتر از خانواده خودت بگو ما زنا معمولا تو دیدارمون چی میگیم مثلا آره دختر خالم فلان مامانم بهمان اینجوری نباش یا موقع صحبت اونا درمورد همه چیز نظر نده نه اینکه کانل ساکت بشینیا فقط سر هر چیزی یه نظر نده

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

من سیزده ساله ازدواج کردم. دوری و دوستی ندارم. اهل سیاست هم نیستم. دوستشون دارم و دوستم دارن. نه من ...

چقدر قشنگ خوشبخت باشی عزیزم 

متاسفانه بعضیا ها جنبه ندارن گلم 

سعی کن خودت باشی ولی اگر خیلی شاد و شنگولی یه کم جمع تر کن خودتو تو هر جوری باشی به عنوان یه تازه وا ...

مرسی گلم از راهنمایی هات 

من اینکه گفتی بهت نقد هایی وارو میشه رو متوجه نشدم یعنی مثلا چیا قراره بگن؟

و اینکه تو اون ۳ سال اول ممکنه چیا پیش بره؟

کافیه خوب باشی ن خیلی زیاد ن خیلی کم ت شرایطی ک هیچ کس پشتش نیس ت پشتش باش نازشو بکش تر و خشکش کن ام ...

مرسی گلم از راهنمایی هات 

اره میشه وظیفت حالا من چون ایراد گیرن از اول خونشون کار نمی‌کردم ولی خب مادر شوهرم یه جمعه تحمل نداش ...

عزیزم چقدر سختی کشیدی 

مادرشوهر من فعلا حتی عقد هم نکردیم ولی به نظر که آدم خوبیه ولی خب هر چی که باشه باز مادرشوهره دیگه 

من فقط موندم وقتی به آدم خانواده شوهر تیکه ای چیزی انداختن باید چیکار کنه