2777
2789
عنوان

کارهایی که باید یک تازه عروس انجام بده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 54 پست
من جنبه ام پایینه متاسفانه چیکار کنم جنبه ام بره بالا منظورت از دوری و دوستی دقیقا چیه؟

حساس نباش همسرت یا خانواده راجب بعضی کارهای عمومی نظری دادن بجای اخم و تخم  اول فکر کن اگه با منطق سازگار بود هیچ اشکالی ندارد اگه پسند و نظرت و عوض کنی اگه دوست نداشتی با شوخی و خنده ردش کن بدون اینکه قهر کنی 

تو زندگی نتها با همسرت و خانواده بلکه با اطرافیانت هم باید یه سر ماجرا رو ول کنی 

دوری دوستی هم یعنی اینکه خودتو نکشی بی احترامی هم نکنی ولی بی تفاوت باشی

تو زندگی باید ادمتو بشناسی بفهمی کی قدر محبت و خوبی رو می‌دونن کی نه 

خودتو بگیر با کسی صمیمی نشو تو مراسم ها زود نرو

میشه بگی چطوری خودمو بگیزم من اصلاااا نمیتونم خودمو بگیزممم🫠

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حساس نباش همسرت یا خانواده راجب بعضی کارهای عمومی نظری دادن بجای اخم و تخم اول فکر کن اگه با منطق س ...

مرسی گلم از راهنمایی هات حرف های خوب و بجایی بود واقعااا مرسی ازت 

یه کاربری میگفت خودت رو هم یکم بگیر یعنی چطوری؟

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

مرسی گلم از راهنمایی هات حرف های خوب و بجایی بود واقعااا مرسی ازت یه کاربری میگفت خودت رو هم یکم بگی ...

من موافق نیستم خودم به شخص با افراد خشک و جدی سازگار نیستم 

بعضیا اینو سیاست در نظر میگیرن ولی بنظر من باعث میشه اطرافیان ازدورت پراکنده شن 

زن داداش من هم این سیاست رو اجرا کرد به خیال خودش تا عزت و اعتبار کسب کنه از طرفی هم  بسیار  زود رنج و حساس هستن هم من هم جاری هاش رفت و امدمون رو با ایشون کم کردیم نه اینکه قهر باشیم 

ولی دیگه این دورو زمانه مردم حوصله خودشون رو ندارن چه برسه ناز کشیدن دیگران 

به وقتش بگو بخند راحت باش ولی حدود مرزرو رعایت کن 

مرسی عزیزمالان مثلا شما گفتین زیاد نرین خونشون سرسنگین منم قبول دارم مثلا نامزدم هفته ای ۳ بار منو‌م ...

نه اصلا هم راحت نباش، کلا جدی صحبت کن در این مورد، مطمئن باش مادرشوهرت اصلا ابدأ راضی نیس تگ تند تند بری خونشون، باور کن، برا همین برا نامزدت توضیح بده و زیر بار هم نرو، لگد نهایت هفته ای یه روز میام 

ببین اون اعتدال رو خودت باید رعایت کنی همیشه ی حریم برای خودت قائل شو به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان با خواهر شوهر یا جاری درد و دل نکن صمیمی باش ولی خط قرمز داشته باش

بیشتر کارایی که خانواده همسرت انجام میدن و تو خوشت نمیاد  خودت مستقیم به زبون نیار بزار شوهرت بگه یعنی شوهرت زبون تو پیش خانواده خودش بشه نه اینکه از گفت دفاع نکنیا منظورم این نیس ولی اگه اونا ی سری حرفارو از زبون بچه خودشون بشنون شاید اصلا ناراحت نشن ولی اگه همون حرفا رو تو بگی امکانش هست که گارد بگیرن برات

زیاد هم قاطی بحثاشون نشو بیشتر شنونده باش 

و اینم بدون که حتی همسرت قرار نیس همه چیه خانواده پدری با مادرید رو بدونه😉

عزیزم چقدر سختی کشیدی مادرشوهر من فعلا حتی عقد هم نکردیم ولی به نظر که آدم خوبیه ولی خب هر چی که باش ...

من مادر شوهرم خودش فرشته نشون میداد ولی تا دید زندگیم پا گرفته عصبی بودن پسرش درست کردم تا دید سختای اون من نمی‌کشم خودش نشون داد توقع داشت هرچی سختی کشیده من ده برابرش بکشم هر ایرادی از مادر شوهرش میگیره خودش همون ایراد در مقابل من داره متاسفانه من حتی به جدایی فکر میکردم متاسفانه تو این مورد من خیلی بی زبونم بلد نیستم جواب بدم ولی خب شوهرم جوابشون میده

نه اصلا هم راحت نباش، کلا جدی صحبت کن در این مورد، مطمئن باش مادرشوهرت اصلا ابدأ راضی نیس تگ تند تند ...

میگم عزیزم میگه مامانم تورو مثل دخترش میدونه ی بار نشده پشت سرت حرف بزنه ولی تو همش میگی مامانت اینکارو کرد راضی نیس و..

صددرصد مادرشوهرم راضی نیس اونجا باشم چون از رفتارشون مشخصه بگم شماهم میگین نرو