2777
2789

بچه ها یه سوال به خصوص اونایی که اوایل بیشت سالگی هستن

میگم شما هم گاها بی حوصله هستید؟ من اینجورم که واقعا بعضی وقتا عجیب باتری اجتماعی بودنم خالی میشه باید برم تو اتاقم فقط آهنگ گوش بدم یا کتاب بخونم تا اوکی بشم

فقط هم تو اتاقم یا توی طبیعت

به نظرتون این‌حالت موقته؟

...

اره منم همینجوریم دیگه آدمیم دیگه همیشه که حالمون خوب نیست

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من ٢٥ سالمهاينجوري امقبلا برونگرا بودم ولي الان چون افسردگي گرفتم همش تو اتاقمم.

اوه افسردگی 

منم برونگرا بودم الان کمتر 

ینی یه حالت میانگرایی که بسته به شرایط برونگرا با درونگرام

ولی گاها باتریم عجیب خالی میشه

...

من همیشه همینطورم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید
اوه افسردگی منم برونگرا بودم الان کمتر ینی یه حالت میانگرایی که بسته به شرایط برونگرا با درونگرامولی ...

اره

منم مثه شما شدم

اما يه اتفاقي واسم افتاد كه كلا بهم ريختم. 

اصلا حوصله شادي و بيرون رفتن و معاشرت ندارم

🫠

کلاً همه همینن

یجوری عاشقت شدم که لابه لای رگای قلبم، لای ذرات تنم نفس میکشی.. شدی قسمتی از روح من..شدی وجب به وجب وجود من.. شدی تمام من.. تورو حتی تو هوایی که نفس میکشم هم حس میکنم..تو رو هرجا میرم با خودم میبرم..تو همه جا با منی..درست وسط قلبم♡⁩...امن و امان،برای همیشه"M"🤍🔗

بیشتر ببینید