2777
2789
عنوان

کارهایی که باید یک تازه عروس انجام بده چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 54 پست
سرسنگین باشه

مثلا چه کار هایی رو انجام بدم یا ندم؟

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

فقط عروس تبریزی ها نشیدهفت خط روزگار هستن

والا ما تبریزی هستیم، همه جا همه جور آدمی داره، اینجا هم قوم شوهرهای خوبی هم داره و برعکس بدی هم داره 😂😂😂 من خانواده و طایفه شوهرم به شدت خوب، ماه، آدم حسابی، اما با مادر شوهرم زیاد جور نیستیم اونم اسمش روش هس دیگه به هر حال باید یه کوچولو مادرشوهری کنه 🤣🤣🤣

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچی از راز و اسرار خانوادت چه در گذشته چه الان به خانواده شوهر نگو، زیاد شوخی نکن، باهات شوخی کردن ...

مرسی عزیزم 

مثلا وقتی خواستن مسخره کنن  یا شوخی چطوری باید رفتار کنم دقیقا؟

من  به اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم  اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

همینکه صمیمی نشی باهاشون و حدتو رعایت کنی و هرشب هرشب نری خونشون واسه خاب نمون 

هی دولا راست نشو واسه سفره چیدن و ظرف شستن بزار خودشون بشورن. البته اصل کار شوهرته که بدونی از اون‌مرداییه که اگه تو جمعشون کسی حرف بارت کرد پشتت درمیاد یا میره رو کُپه خونوادش اگه غیر از اینه به درد نمیخوره مرد بچه ننه و حامی نبودن ادمو پیر میکنه 

دوری و دوستی نه زیاد صمیمی نه تو قیافه البته به طرف مقابلت هم بستگی داره چطور باشن

منم دقیقا دوس دارم جوری باشم که نه تو قیافه باشم نه زیاد صمیمی 

چطوری دوری و دوستی ؟

والا من اینجوری رفتار میکنم نامزدم میگه چرا انقدر خشکی

کار به نامزدت نداشته باش، وقار و سنگینی  نداشته باشی به اسم راحتی و.. هم دور از حضور سواری میگیرن هم به اسم شوخی هر چیزی بارت میکنن و ضمنا نگفتم که خشک خشک، مودب و سنگین، اینطوری شوخی و صمیمییتت هم سنگینانه خاهد بود

من بعد ازدواجم فهمیدم تو هرچقدم سعی کنی احترام و ... درست پیش بره بازم نصفش بستگی به طرفای مقابلت دا ...

اینو واقعا راست میگی طرف مقابلم خیلی تاثیر داره 

میشه بگی چیکار کنم دقیقا زیاد حرف بزنم مثلا چه مواقعی حرف نزنم؟

کار خاصی لازم نیست انجام بدید

فقط باید به طرفت نگاه کن که ایا جنبه احترام و محبت کردن رو دارن یانه اگه داشتن محبت کن و احترام بزار اگه نه که دوری و دوستی رو انتخاب کن 

جنبتو هم ببر بالا هر حرفی هم زود بهت بر نخوره 

مرسی عزیزم مثلا وقتی خواستن مسخره کنن یا شوخی چطوری باید رفتار کنم دقیقا؟

مسخره که بیخود میکنن، اونوقت خودت رو بگیر و ساکت باش تا حریمشون رو بدونن، شوخی هم که شوخی متعارف و با ادبی باشه هیچ مشکلی نیس، اما بخان به اسم شوخی هر حرفی بارت کنن و قیافت رو بگیر تا بدونن برا خودت حریم و شخصیت قایلی

فقط اینو بدون هرجور از اول برخورد کنی همون بنا میشه تا آخر زندگیت عزیزم مخصوصا اگه مثل خانواده شوهر ...

راست میگی عزیزم 

اگه زیاد بری و کار کنی براشون حتی جوری با آدم رفتار میکنن انگار وطیفه اشت 

فقط من موندم مثلا چطوری کم برم؟

شوهرتو سعی کن طرف خودت نگه داری ب زور ن ها کاری کنی ک خودش بیاد طرفت ت رو ب خانوادش ترجیح بده از اول ...

میشه بگی چیکار کنم خودش بیاد طرف من؟

اینو واقعا راست میگی طرف مقابلم خیلی تاثیر داره میشه بگی چیکار کنم دقیقا زیاد حرف بزنم مثلا چه مواقع ...

کلا تا ازت سوال نپرسیدن حرف نزن.

مخصوصا درمورد خانوادت و اقوامتون اصلا هیچی نگو

بنفشه🍃

منم دقیقا دوس دارم جوری باشم که نه تو قیافه باشم نه زیاد صمیمی چطوری دوری و دوستی ؟

زیاد صمیمی نشو حرفهای خصوصیت رو نگو هرجا میری میای نگو از خانواده ات نگو و ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️