2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری بیاین انگیزه بدم بهتون🌈🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 167 پست
بله صددرصد چون رشته ریاضی متقاضی کم داره و صندلی خالی زیاد بهش بگید فقط تست و ازمون حل کنه قطعا موفق ...

چشم بازم ممنونم🫂

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

داشتم ولی الان انگار بیخیالش شدم چون رتبه به شدت خوبی میخواد و من تایمم کمه

همش این شکلیم که عه تو به جای 7 ده بیدار شدی پس کل روزتو از دست دادی و تا اخرش نمیخونم یا همش فکر میکنم چقدر بقیه ازم جلوان دهم یازدهم جمع کردن و من هنوز الان میخوام شروع کنم و مخصوصااااا به دوستم فکر میکنم که سهمیه 50 درصد جانبازی داره که قبول میشه راحت ولی من نه

همش این شکلیم که عه تو به جای 7 ده بیدار شدی پس کل روزتو از دست دادی و تا اخرش نمیخونم یا همش فکر می ...

اصلا خودتو مقایسه نکن

دوستتم جدا از شما حساب میشه و ربطی به شما نداره

و اینکه خیلیا یعنی میتونم بگم ۷۰ ۸۰ درصد بچه ها مثه توعن و نخوندن اونی میبره که الان شروع کنه

اگه از الان شروع کنی مداوم بخونی مطمئن باش جز اون ۲۰ ۳۰ درصد میشی چون الان تامیمه که همه جا میزنن فکر نکن همه از تو جلوترن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
من فوق دیپلم دارم میخوام تو کنکور تجربی و انسانی هر دو باهم شرکت کنم‌میشه چه جوری ثبت نام کنم ممنونم ...

عزیزم چرا هردو باهم؟

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
سوالم بود بیشتر تو رشته تجربی میخوام تمرکز کنم میشه امکانش هست و من فوق دیپلم دارم میتونم تو کنکور ت ...

بله عزیزم

اگه میخواین تو دوتاش شرکت کنین مثلا باید اردیبهشت کنکور انسانی بدید تیر کنکور تجربی

از زمان اردیبهشت که گذشته ثبت نامش

برای تیر اطلاع ندارم سرچ کنید

بیشتر ببینید

سلام عزیزم خوبی

شما ازمون میدادی؟میشه بپرسم معمولا درصدات چطور بود تو ازمونا؟من از تابستون میخونم واسه کنکور ولی این اخریا دیگه انگیزمو از دست دادم خیلی خسته شدم و ساعت مطالعم اوگدا پایین

توی تایپیکای. کنکوری. تگم کنید لطفا🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بیشتر ببینید
سلام عزیزم خوبیشما ازمون میدادی؟میشه بپرسم معمولا درصدات چطور بود تو ازمونا؟من از تابستون میخونم واس ...

سلام عزیزم

بله من آزمون قلم چی میدادم میانگین درصدام ۴۰ ۵۰ بود ولی برای ریاضی کمتر

عزیزم این خیلی خوبه که از تابستون شروع کردی الان یعنی از خیلی از رقیبات جلوتری همین میتونه برات انگیزه باشه که دوباره برگردی 

الان تایمیه که بیشتر بچه ها جا میزنن اونی قبول میشه که تو این وقت طلایی استمرار داشته باشه من ۴ ماهه خوندم قبول شدم تو که از تابستون شروع کردی

بیشتر ببینید
اصلا خودتو مقایسه نکندوستتم جدا از شما حساب میشه و ربطی به شما ندارهو اینکه خیلیا یعنی میتونم بگم ۷۰ ...

من نوسانی خوندم ولی خوندم تستم زدم تو برناممه تا 12 فروردین ی دور کامل بخونم دوباره کتابارو مرور سریع بعد جامع بزنم از 98 تا 403 ولی حالم بده میترسم حس میکنم خراب کردم گریم میاد من فرصتی ندارم باید پزشکی قبول شم میترسم نشه : )

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

افرین❤️❤️ ولی تو ک تلاش کرده بودی کاش حداقل یه رشته تمیز میرفتی

اگ ام ک علاقع داری مبارکته

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

من نوسانی خوندم ولی خوندم تستم زدم تو برناممه تا 12 فروردین ی دور کامل بخونم دوباره کتابارو مرور سری ...

اشتباه نکن اینجوری فکرتو جذب میکنی خوشبینانه برو سرجلسه اصلاهم از الان نشین به نتیجه فکر کن یه نصیحت از من به تو من سال اول انقد ترس از قبول نشدن داشتم حتی با اینکه خونده بودم نشد چون فکرمو جذب کردم باید به خودت باور داشته باشی تلاش بدون باور که به درد نمیخوره

بیشتر ببینید
افرین❤️❤️ ولی تو ک تلاش کرده بودی کاش حداقل یه رشته تمیز میرفتیاگ ام ک علاقع داری مبارکته

قربونت بشم

من عاشق این رشته بودم از بچگی😁

بیشتر ببینید