2777
2789
ممنون عزیزم ، دعا کن تمام شرایطمون مهیا بشه و بریم سمتش و بشه که یه دختر بیارم

هر چی خیره ان شالله براتون پیش بیاد

برید با مشاورهای اونحا صحبت کنید. راهنمایی تون می کنن.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
دردسرش به نظرم به خاطر تربیت و کنارآمدی فرزند هست و بحث محرم و نامحرم... چون شما شاید این چیزا برات ...

ما این مسائل برامون مهم نیس اونی هم که این قانون رو‌گذاش به همه چیز فکر کرده این مسلمونی هم دردسری شده همه جا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه زمانی؟اخیرا؟چون جدیدا دارن شرایط رو آسون‌تر می کنن.

نمیدونم چه سالی اوردن ولی بچه کوچکه این بحث ملکی پارسال اتفاق افتاد ولی درکل پشتوانه مالی نباشه بچه نمیدن خواهر دوستم شوهرش مادرزادی شنوابیش کم بود میگه خیلی زیاد نیس راحت حرف میزنه ولی بهشون بچه ندادن گفتن کم شنواس ده سال نازایی داش اخر رحم اجاره ای گرفتن

ترجیحم اینه که خودم بچه دار بشم.

اگر شرایط طوری بود که خودم هرگز بچه دار نمی شدم باز هم نه.

دلم رضایت نمیده.

بحث اینکه اون بچه چطور و تحت چه شرایطی نطفه اش بسته شده؟تو چه شکمی جنین بوده و...

نه چون اخلاق بدی دارم وحاضر نیستم کسی به بچم تو بگه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید

بستگی داره نه هر بچه ای شرایطش برام‌مهم بود پدرو مادرش چه جور افرادی بودن چون به نظرمن روی نطفه و روحیات بچه خیلی چیزا اثر میزاره اگر اون شرایط داشت آره دوست داشتم قبول کنم چون کلا بچه ها رو دوست دارم ولی باید شرایط،خودمم جور میبود

اتفاقا فکر میکنم پارسال بود که تلویزیون یه خانواده رو نشون میداد، مذهبی بودن و با وضع مالی عالی....دوتا دختر از خودشون داشتن و‌۱۳ تا دختر تونسته بودن از بهزیستی به سرپرستی بگیرن 

جالبه هر ۱۳ تا باهاشون تو یه خونه بودن و در سنین مختلف

و ازون جالبتر چندتاشون که سنشون بالاتر بود، خیلی عادی میدونستن که اون خانم و آقا مادر و پدر اصلی‌شون  نیستن

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

ما این مسائل برامون مهم نیس اونی هم که این قانون رو‌گذاش به همه چیز فکر کرده این مسلمونی هم دردسری ش ...

بحث محرم نامحرم رو هم خودشون حل می کنن براتون 😂

تنوع فتواها زیاده، متناسب با شرایط میشه در این مورد رجوع کنید به مرجعی که شرایط شما با فتواشون متناسب ه.

اتفاقا فکر میکنم پارسال بود که تلویزیون یه خانواده رو نشون میداد، مذهبی بودن و با وضع مالی عالی....د ...

همه باید بدونن.

یعنی بچه اگر از نوزادی هم اومده باشه، به یه سنی که برسه بهش میگن. تا اون موقع ذهنش رو آماده می کنن . به سیری داره ....

بیشتر دوست داشتم بدونم آدم میتونه به اندازه بچه ی خودش بهش محبت کنه یا نه

بستگی به خودت داره عزیزم... مادربزرگم یه همسایه داشت یه بچه ای بود که وضع مالی شون ناجور بود و بچه خیلی کمبود محبت داشت. من واقعا بهش علاقه مند شده بودم یه دختر خیلی زیبا و بانمک بود ، همش وقتی از کنار مغازه های عروسک و اینا رد میشدم به خودم میگفتم یکی بخرم براش ببرم... یه بار براش یه لباس پرنسسی گرفتم گذاشتم تو جعبه برم براش ، اگر بدونی چقدر خوشحال شد!! همش میگفتم بهترین کادوی عمرمه. دیگه یه مدت به عنوان لباس بیرون ازش استفاده میکرد خیلی ذوقش رو داشت... 

ولی یادمه اون روز که خریدم از مغازه که اومدم بیرون حیفم اومد اون همه پول دادم به این لباس اونم برای یه غریبه ، ولی خوشحالی است رو که دیدم اصلا همه چی یادم رفت ، از اون به بعد یه حس مادرانه و مسئولانه بهش داشتم ... ازم راجب خدا می‌پرسید راجب دین راجب آدما... مثل یه مادر دلسوزانه راهنمایی اش میکردم.

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
بحث محرم نامحرم رو هم خودشون حل می کنن براتون 😂تنوع فتواها زیاده، متناسب با شرایط میشه در این مورد ...

اره میدونم خودشون فتوا میدن اصن😂اصن بچه مثلن سه ساله بزرگ بشه فک‌ نمیکنم یادش بیاد تا سه سال پیش ما نبوده من الان خواهرزادم دوازده سالشه بهش میگیم چهارسالگی اینجوری بودی میگه یادم نمیاداز پیش دبستانیش یادشه 

چی میخواد ؟

نمیدونم دقیقا

ولی می دونم افرادی که میشناسم و گرفتن همچین وضع مالی شون‌خوب نیست که ملک به نام کنن و ... 

بهزیستی هم کلا آسونتر میگیره از قبل و شرایط مثبت و با ثبات خانواده براش اولویت ه.