2777
2789
عنوان

آدما حالمو بد میکنن نمیدونم چرا

266 بازدید | 20 پست

دلم میخواد بیشتر وقتمو با حیوون ها بگذرونم ..خودم تنهایی کتاب بخونم،  فیلم ببینم ، تنهایی ورزش کنم..

آدمای خیلی کمی هستن تو این دنیا ک میتونم باهاشون ارتباط بگیرم ..

بنظرتون آدم منزوی ای هستم؟

خدایا شکرت بابت حس و حال خوبی که دارم..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با چه حیواناتی هستی؟ من هم همچین وضعیتی دارم. اگه خودت راضی هستی اشکالی نداره.

حیوون خونگی ندارم فعلا ولی دوست دارم داشته باشم 

آره خودم راضیم 

ولی وقتی مثلا میرم بیرون می بینم چند تا از هم سن و سالام با هم خوشن انگار افسوس میخورم 

حیوون خونگی ندارم فعلا ولی دوست دارم داشته باشم آره خودم راضیم ولی وقتی مثلا میرم بیرون می بینم چند ...

دقیقاً من هم افسوس می خورم. گاهی فکر میکنم شاید بیماری روانی خاصی داشتم که تشخیص داده نشده مثلاً اوتیسم که خیلی روابط رو ضعیف میکنه.

من یه خرگوش بیشعور دارم. 

ردم واقعاً 

دقیقاً من هم افسوس می خورم. گاهی فکر میکنم شاید بیماری روانی خاصی داشتم که تشخیص داده نشده مثلاً اوت ...

منم مثل شما فکر میکنم 

ماها احتمالا یه طرحواره تو روانمون عمیقه 

خرگوش خیلیی خوبه😇 

بستگی داره آدمای دور و برت چجوری هستن ، خودت چجوری هستی . این حالتت یکم غیرطبیعی هست ، انسان ذاتا اج ...

آدمای دور و برم معمولین 

ببین مثلا برم باشگاه با آدما حرف میزنم ولییی صمیمی نمیشم ..

با کسی درد دل نمیکنم ..از غصه هام نمیگم ..

یه دیواری نامرئی دور خودم دارم ک کسی نمیتونه تزش رد بشه حتی خانوادم 

یاد این آهنگه افتادم....

با کاراشون روانیت میکنن 

میپرسن چرااااا.....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یه جمله هست از جان اشتاین بک

ادم های فوق العاده، تنها هستند.

من خودمم همین طوری بودم شاید گرم بگیرم با ادم ها ولی خیلی درگیرشون نمیشدم و نمیشم... الان خب بیشتر سعی کردم تو جمع ها برم باهاشون حرف بزنم. از لباسایی ک بهشون میاد تعریف کنم منظورم دخترها و خانوماست. شاید اون ادم حالش بده و با یه جمله من حالش بهتربشه ... تغییر خوبه .... امتحانش کن ...شاید به اقتضای سنت لازمه تنهاباشی تا بیشتررشد کنی یا حس میکنی کسی درکت نمیکنه... عیب نداره یواش یواش کیفیت ادم های زندگیت میره بالا... ولی خب کنار خونواده بودن و سعی کن دوست د اشته باشی و ازش لذت ببری چون هیچ کسی تو این جهان مثل خونواده عاشق ادم نیست...اه چقدر نوشتم .تقدیم به شما بامهر.الهی همیشه حال دلت عالی باشه زیرسایه امام زمان جانمون♡ممنون که وقت ارزشمندت گذاشتی و خوندی. کتاب خوندن عالیه دتر.واقعا عالی. بهترین دوست کتابه. بی توقع فقط یادمیده و یادمیده. کتابای توصیه رهبر رو هم بخون قشنگن :)

من که

یادت باشه و

سلام برابراهیم و خوندم عالی بودن ...