2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا راضی میشن عروسی نگیرن👀😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 87 پست
مهمم همون مراسمه هست کوچیک باشه ولی باشه

اون مراسم کوچیک و خصوصی رو معمولاً دارن 

ولی خب خیلی سادست دیگه بیشتر شبیه یه مهمانی میشه تا یه مجلس عروسی 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا ی افسردگیه ام هست به اسم افسردگی بعد از عروسی اینکه میدونی دیگه قرار نیست این شب هیچ وقت تکرار ...

کی گفته افسردگی پس از ازدواج به دلیل تکرار نشدن شب عروسی هست؟؟

به نظرم از علاقه زیادی به لباس عروس؛ هرچیزی که بهش ربط هم نداره بهش ربط میدی که خودتو قانع کنی که انجامش از اوجب واجبات است!

من چون میدونستم عروسی نگیریم هروز بایدپاچه شوهرم بگیرم برام عروسی گرفت .شب عروسی هم اومدیم خونه خودمون. البته سال ۹۶ بود.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

شما در ازای ازدواج وجه نقد دریافت می‌کنید که مفت نباشه؟

خب زور نداره به ادم که بدون جشن و بدون طلا و بدون هیچی منو ببرن مثل گداها خونه بخت آخرشم حامله بشم شکمم گنده بشه نیم متر شکممو جر بدن بچه در بیارن بعدم حداقل ده سال بچه بزرگ کنم خب اندازه یه جشن و طلا ارزش ندارم ینی؟ انقدر از این دخترا دیدم که مفتی رفتن و بعد دو روز مرده پرتشون کرده بیرون رفته بایکی دیگه . چیزی که راحت بذست بیاد راحتم از دست میره

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

سرویس طلای سرعروسی به نام داماد و خانوادش میخرنمفتم به قول شما خوشون ندنموقع طلاق یا گرفتاری زرتی می ...

دختر باید برای خودش ارزش قائل باشه نباید به هرازدواجی تن بده نباید بذاره خانواده داماد بیان واسش شرط و شروط بذارن که بیا یه سکه بیشتر مهرت نمیدیم عروسیم نمیگیریم . طرف بیوه بوده دوباره شوهر میکنه جشن میکیره مفصل شوهرش و خرج میکنن . راحت و ارزون اگه بذستت بیارن خیلی راحتم از دستت میدن . البته بعضیا پول جشن رو مثلا میرن اروپا میگردن اونم عالیه ‌ . منظور من اینه نباید خودتو بی ارزش کنی مثل گداها ببرنت خونه بخت

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

دختر باید برای خودش ارزش قائل باشه نباید به هرازدواجی تن بده نباید بذاره خانواده داماد بیان واسش شرط ...

😅😅😅😅😅😅

مهریه من یک سکه است و عروسی هم نگرفتم

عجب 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
😅😅😅😅😅😅مهریه من یک سکه است و عروسی هم نگرفتمعجب

توی این دوره زمونه ریسکه اینکار . البته سلیقه ای هم هست . ولی من تمام دخترایی رو دیدم که راحت و بدون خرج رفتن پسره دوروز بعد یا خیانت کرده یا گفته نمیخوامت . پسرای الان رو نباید رو بدی بهشون . چرا مفت آدمو ببرن بعد پول درست حسابیم ندن هر موقع دلشون رابطه بخوادم ما باید سریع بخوابیم بعد هرموقعم از ادم زده بشن برن با یکی دیگه یا کتک بزنن ادمو بعد ادم بچه دار بشه نیم متر شکمش جر بخوره نصف عمرشم بذاره پای بزرگ کردن اون بچه . حداقل یه خرج درست حسابی بکنن ادم حرص نخوره .

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻

من خودم خجالتی ام خوشم نمیاد مرکز توجه باشم یا جلوی چشم همه برقصم. از طرف دیگه دسترسی هستم و میدونم اگه عروسی بگیرم همش استرس دارم که همه چی خوب پیش بره و نمیتونم در لحظه لذت ببرم و خوش بگذرونم‌. ولی با اجاره لباس عروس و آرایش و عکس موافقم و یه شام به فامیلای نزدیک بدون بزن و بکوب موافقم

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀