2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا راضی میشن عروسی نگیرن👀😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 87 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عروسی گرفتم.خیلی هم راضیم.با وجود اینکه بدهکار شدیم ولی بازم برگردم عقب عروسی رو میگیرم.ساده میگیرم ...

منم دقیقا همینو میگم باشه هر چند خیلی کوچیک 

خوشبخت باشی❤️

اره خدایی اون شب دیگه تکرار نمیشه..استرس رقصهیجانخستگیخوشحالیذوقلباس عروس مقدمات و خرید و سفارشای قب ...

دقیقا به نظرم نمیشه از اینا گذشت باید باشن 

به یاد ماندگار ترین شب از زندگی هر دو طرفه 

هزینه های عروسی خیلی سرسام آوره یه سری ها واقعا از پسش برنمیان 

به جز اونم درد سر زیاد داره ترجیح میدن یه مراسم خانوادگی نهایتا بگیرن و تمام

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید
منم دوست نداشتمولی خب برام گرفتنالبته چیز خاصی هم نیستآخر شب که باید بری یه غصه بدی میشینه رو دلت

اصلا ی افسردگیه ام هست به اسم افسردگی بعد از عروسی 

اینکه میدونی دیگه قرار نیست این شب هیچ وقت تکرار شه 

چندسالته؟ ؟ هرکسی نسبت به موقعیت و وضعیت زندگیش یطوری هست قرار نیست همه به خواست شما عروسی بگیرن یا ...

۱۷ سالمه 

منم میگم نباشه ی جوریه 

باشه با تعداد مهمون کم با هزینه های کمتر و .. ولی باشه 

۱۷ سالمه منم میگم نباشه ی جوریه باشه با تعداد مهمون کم با هزینه های کمتر و .. ولی باشه

بعضیا سنشون بالا میره و یا ازدواج چندمشون هست توقع عروسی گرفتن ندارن مثل یه دختر بیست ساله بخاطر همون نمیگیرن عوضش میزارن روی پول اجاره خونه یا همینطور مجلس کوچیک کم جمعیت قشنگ میگیرن ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بیشتر ببینید