2777
2789
عنوان

چطوری بعضیا راضی میشن عروسی نگیرن👀😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 87 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان یه عروسی فوق العاده معمولییییی حداقل کفه کف 3 میلیارد خرجشه

بجای اینکه این پولو بریزیم تو حلق فامیل فوضول دوتایی میریم خاطره میسازیم

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

اونا دیگه خیلی مفد خودشونو میدن . بعدن هم مفد پرتشون میکنن دور یه زن دیگه میگیرن

سرویس طلای سرعروسی به نام داماد و خانوادش میخرن

مفتم به قول شما خوشون ندن

موقع طلاق یا گرفتاری زرتی میرن سمت طلا

تفکر شما از مفت نبودن چیه دقیقا؟

من متنفرم از اینایی ک گفتی راضیم ک نگرفتم

منم نخواهم گرفت مردمو‌ دوست ندارم

جاش سفر خوب

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید
اونا دیگه خیلی مفد خودشونو میدن . بعدن هم مفد پرتشون میکنن دور یه زن دیگه میگیرن

شما در ازای ازدواج وجه نقد دریافت می‌کنید که مفت نباشه؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
من دقیقا عاشق همیناشم😂

خوبه چیز بدی نیست هرکس یه نظری داره ، من خودم یه شام شیک تو یه رستوران رو ترجیح میدم و بقیش هم خوشگذرونی و سفر😂

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
بیشتر ببینید

پوشیدن لباس عروس برام جالب نیست

زندگی و یه قدم جلو بودن از لحاظ مالی برام اولویته به نسبت اینکه یه تعدادی غریبه به ظاهر آشنا رو دعوت کنم و صرفا بهشون بفهمونم ک منم تونستم ازدواج کنم 

ترجیح میدم این هزینه رو صرف روزای خوب دو نفره کنیم 

و حتی اگه شرایطش باشه هم باز به نظرم یه مهمونی خوب کنار چارتار آدم حسابی تو یه رستوران خوب بهتر منطقی ترخ

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً