2777
2789

بعضیا میگن بچه ما فقط بشن بود میخوره فقط سه چهار جور غذا میخوره برنج نمیخوره نون نمیخوره و...

خب این که نشد که. بچه شما اون غذا هارو میخوره چون میدونه اگه غذاهای دیگه رو نخوره شما براش غذاهایی که میخواد رو فراهم میکنید. چند بار امتحان کنید. همه هله هوله ها رو بردارید تا نتونه شکمشو با چیز دیگه ای پر کنه و بهش بگین غذا همینه که هست. تا ابد که نمیتونه مقاومت کنه آخرش مجبور میشه بخوره. اگرم نخورد نترسیم هیچکی با یه روز غذا نخوردن چیزی ش نمیشه

یه بار برای همیشه این عادت رو از سرش بندازین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وا

من بچه ندارم اما خواهر کوچیکم خیلی بد غذا هست 

باهم دیگه هرچی رو که دوست داره درست می‌کنیم 

مثلا غذای سبزیجاتی رو یاوری درست می‌کنیم مثل پیتزا میشه میخوره 

این تنبیه خیلی بدیه که به بچه ی بی گناه غذا ندیم🥺

اول بگو خودت بچه بد غذا داری یا نه؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

منم نخوره اهمیت نمیدم جمع میکنم از جلوش بعد میبینم میگه بده میدم میخوره اوایل حرص میخوردم الان اهمیت نمیدم بگه نمیخورم از حلوش برمیدارم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

کاملا موافقم 

راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید

اره شدید

من پسرم ی کم بد غذاس

منم میارم میذارم جلوش اگر خواس خودم میدم اگر نه ول میکنم خودش میخوره

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بیشتر ببینید