2777
2789
عنوان

قبول دارین که بچه بدغذا باید گرسنه بمونه تا هر چی هست بخوره❓

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 70 پست

اره برای داداشم شکلک در می اوردیم جایزه میدادیم تا غذا بخوره 

نذر ۱۰۰۰۰۰۰ صلوات به نیت ظهور سهم شما هرچقدر که میتونی🌈قلبیلر غصه دن‌ داغلی گالدی یا امام زمان گل اماندی🌿عکس پروفایلم : مهدیه اسفندیاری 🌿  emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤چرا به خانوما میگیم مهریه تون رو نقد بگیرید و حقوقتون رو هم بگیرید؟ چون تو زندگی اگه به جایی برسید که بخواید طلاق بگیرید حوصله دادگاه رفتن واسه سالی یه سکه رو احتمالا ندارید و شوهرتون هم حتما پیشدستی میکنه و از زیر مهریه درمیره راه های زیادی هست ، پس یه مهریه نقد و در حد معمول بگیرید و برای نفقه و ماهیانه هم قبل ازدواج طی کنید ، بگید اگه ندی اجرا میزارم ، تا بدونه خرج زندگی با مرده ، مردهای امروز گاهی اینو یادشون میره ، دوما در مورد حقوق مثل حق طلاق ، شما اگه از خیانت یا هر رفتار شوهرتون که عسر و حرج حساب میشه مدرک هم داشته باشید ممکنه قاضی رای به طلاق نده چون طلاق خیلی زیاد شده تو کشور پس حتما بگیرید حتی عاقدها رو سپردن تا عروس رو از گرفتن این حق منصرف کنه ... و اینکه ذوق نکنید وقتی براتون خواستگار میاد ، خیلی وقت ها مردها دنبال یه زن ساده هستن که اسم متاهل بیاد روشون و بتونن به هرزبازیاشون ادامه بدن ، گرفتن همین حقوق و مهریه مثلا یه دنگ خونه راهیه که بدونید اون مرد چجوری به شما نگاه میکنه 🌿 معیار شرافت نسبت ما با فلسطین است🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿یا من خلقت الانسان ضعیفا 🌿 من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی /خدایا طرد شدنم بخاطر حجابم گریه و زاری موقع نماز خوندنم و گرسنگی کشیدنم برای روزه مثل خار مغیلانی هستن که من برای رسیدن به کعبه 🕋ازش نمیترسم🙂 خدایا ممنون از همه نعمت هات از آرامشی که با کتابخونه 📖 و موسیقی🎧 و پیاده روی🚶🏻‍♀️و هنر🥨 و دوست نازنینم🧸 بهم میدی🙂   اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂کمک به هلال احمر *112*3# کمک به ترویج قران *1*200# کمک به مقاومت *1*300# 💗💗💗 

بیشتر ببینید

من یکیودارم که اگه یکسالم چیزی نخوره براش اهمیتی نداره  دیگه بریدم ازدستش

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صد در صد.به نظرم بچه ها بد غذا نیستن.والدین بدغذاشون میکنن.بچه باید هر چیزی رو بخوره.حارا نهایت یکی دوتا غذا رو نمیتونه بخوره اشکال نداره.ولی قرار نیست همه غذا ها رو بذاریم کنار چون نیم وجب بچه عشقش نمیکشه بخوره

ما که ادم بزرگیم ممکنه از یه طعمی غذایی خوشمون نیاد 

چرا باید با زور و سلطه گری تحمیل کنیم به بچه 

حق انتخاب هم باید بهشون بدیم 

من مخالف این روش هستم 

سعی کنیم هر چی دوستدارن بپزیم بهتره 

بچه لجباز و عصبی غذا نمیخوره

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بیشتر ببینید

من بدغذا بودم خیلی اما خیلی مودب و آروم

یه چیزی رو اگه دوست نداشتم از همون بچگی نون و پنیر برای خودم میاوردم

مامانم چیز دیگه ای درست نمیکرد 

بعدها که بزرگ شدم هم غذا درست کردم به سلیقه خودم

بعدم الان چند ساله دیگه خیلی از چیزایی رو که دوست نداشتم همینطوری خود ب خود خوشم میاد و میخورم

اما فقط بگم بچه هاتون رو دعوا نکنید دست خودشون نیست

بله تا حدودی درسته..اما گاها بعضی بچه ها نمیتونن لج نمیکنن مثل پسر من وجترینه از همون بچگی لب ب هیچ گوشتی نمیزد بجز کباب کوبیده.. من ماهیوه تو سوپ میکس میکنم براش ... اجبار نمیکنم جایگزین میکنم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

خب چرا غذایی که بیشتر دوس داره میخوره رو براش درست نمیکنید منم دخترم بدغذاس ولی قرمه سبزی دوس داره هفته دو سه بار درست میکنم ، بلخره بچه یه چیزی رو دوس داره حتی اگه بدغذا باشه

نه 

به عنوان یکی که از اول بچگیش بد غذا بوده و هست ، از همون اول گشنگی رو به خوردن غذایی که دوسش نداشتم ترجیح میدادم

الانم همونم

۳۰ فروردین>>>>🥲🎀 #کیجا_مازنی😌 اگر هنوز به اون فهم نرسیدی که اینجا یک سایت عمومیه و قرار نیست نظر من با نظر شما در مسائل یکی باشه ، ریپ نزن چون حوصله بحث با ادمای احمق رو ندارم .. و در ضمن تویی که وقتی میبینی طرز فکرمون یکی نیست میری اکانتمو شخم میزنی تا به یک چیزی برسی ولی خب چیزی گیرت نمیاد و به همین دلیل گیر میدی به پروفایلم باید بهت بگم که "گوجو پابو" 😌

بیشتر ببینید
مگه اسیره؟خب هرچی دلش میخواد بخوره مجبوره مگه

اصلا بحث سر این نیست! بچه ای که فقط چندجور غذا میخوره فقط عین بود میخوره میدونی چقدر کمبودهای تغذیه ای پیدا میکنه چقدر در معرض بیماری های مختلف قرار میگیره؟ ضمنا رستوران نیست که سفارش بده هر وعده براش غذای جدا درست کنن! باید یاد بگیره که هر چی میخواد الزاما همیشه مهیا نیست

بدغذا بودن بچه ربطی به گرسنه موندنش نداره عزیزم

بچه بد غذا حتی اگه ۴ روزم غذا نخوره ، نمیخوره

آنقدر نمیخوره که وزنش میاد پایین 

بدغذا بودن بچه برمیگرده به زمانی که تازه داره ذائقه‌ش شکل میگیره ینی از ۸ ۹ ماهگی تا ۳ سالگی

وقتی تنوع غذایی زیادی باشه و هر نوع غذایی رو تست کنه ذائقه غذایی‌ش متنوع میشه 

بله تا حدودی درسته..اما گاها بعضی بچه ها نمیتونن لج نمیکنن مثل پسر من وجترینه از همون بچگی لب ب هیچ ...

منم همین بودم

الانم جز کوبیده گوشت نمی خورم 

خیلی ناراحتم میکردن با حرفاشون 

منم اخه غر نمیزدم ک چرا غذا فلانه

پس دیگه چرا بچه رو دعوا میکنن

برادر زاده من بشدت بدغذاست خونه ناهار هیچی نمیخوره میریم بیزون کافه ب مامانش میگه برام سیب زمینی بخر چ میدونم چیپس بخر پفک بخر گشنمه اینم نمیخره میگ خونه غذا بود باید میخوردی توخونه هم ی مدل غذا درست میکنه نخوره هم چیزی بهش نمیده باید اینجوری کرد وگرنه دق میارن ادمو اینجور بچه ها

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉