2777
2789
عنوان

شوهرم پیام‌داده‌که

562 بازدید | 30 پست

سر کار‌غذا میخورم..

منم باهاش قهرم ۳روزه بخاطر دروغ‌و‌پنهانکاری که‌چندین‌مرتبه‌انجام داده‌و‌مثلا قول داده‌انجام‌نمیدم ولی باز دیدم‌انجام داده‌و‌دروغ‌گفته....

حالا بنظرتون‌جوابشو‌ بدم یا نه؟

من‌خودم‌نمیخام‌جواب بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن چ جوابی داری بدی دیگه

بذارش ب حال خودش

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بیشتر ببینید

سنگین جواب بده 

مثلا بزن باشه

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

بیشتر ببینید

مگه رابطه تون رل هست ؟‌

زن شوهری بچه بازی نیست جواب بدین یا بلاک کنید

خواهشا وقتی به بلوغ ازدواج نرسیدین زن نگیرین شوهر نکنین

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مگه رابطه تون رل هست ؟‌زن شوهری بچه بازی نیست جواب بدین یا بلاک کنیدخواهشا وقتی به بلوغ ازدواج نرسید ...

چه ربطی داره.

شما همسرت دروغ و‌پنهانکاری ازت داشته باشه چندین مرتبه

قهر باشی جوابشو‌میدی؟؟؟

بعدم‌پیامش‌سوالی نیست 

خبری هستش

ک‌نیاز ب جواب نداره