2777
2789
عنوان

زن داداشم به خواهرم پیام داده

165665 بازدید | 1561 پست

نوشته 

من دیگه خسته شدم 

پول طلا رو خودت بدی 

قسط وام های مختلف رو‌ خودت بدی 

هزینه عروسی رو خودت بدی 

با وام کارمندی 

تقصیر من بود با امثال شما هیچی ندار 

و بی مسیولیت ازدواج کردم اشتباه کردم 

جدا بشیم بهتره خانوادت هیچ کمکی نمیکنن 

الان برادرم اومده شر به پا کرده باید کمکم کنید 

ما هم چند دختر عقدیم شرط کرده بودیم 

چند سال عقد باشن زن داداشم قبول کرده بود 

برادرم میگفت همه چیزم خودم میگیرم این دختر رو 

برام بگیرید فقط 

چون روز خواستاری گفته بود به حداقل ها راضی هستم 

حتی لازم باشه پیش مادر شوهر زندگی می‌کنم 

خواهرم جوابش رو نداده گفتیم جواب نده 

رومون باز نشه بهم 

به نظرتون ما چیکار کنیم چه عکس العملی نشون بدیم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید

هیچ

بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E...افنجعل المسلمین کالمجرمین...ما لکم کیف تحکمون؟۴۰۰..افوض امری الی الله

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بهتره برادرتون به فکر بیفته کار و بار داره؟

اره نمیرسونه

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
از داداشت میترسی جواب بذی؟

چی بگیم 

بیشتر ببینید

بهش فشار اومده حق داره

اون گفته کمکی نمیخایم 

شما چرا یسره بیخیالش شدین ک یهو فوران کنه؟ 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺