2777
2789
عنوان

شوهرم پیام‌داده‌که

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 30 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لج کنی اون مرده بیشتر لج می‌کنه بازبون چرب و نرم باهاش را بیا مخشو بزن باهات روراست شه

۲سال راه‌اومدم باهاش... از اعتمادی که‌بهش داشتم خیلی سواستفاده‌کرد....

من‌خونوادش

داداشاش همه‌میگن‌با این لاشی نگرد(یه رفیق داره معتاده و‌به شدت دختر باز یعنی صب با یکی میخابه عصر با یکی دیگ ) منم‌بهش‌میگم‌نگردددد با این بهم‌میگه باشه دیگ تموم‌شد

ولی شمارشو به اسم یه ادم‌دیگه‌مینویسه که‌مثلا منو‌دور بژنه

یه واقعیت بهت بگم آدم هر اخلاقی داشته تغییر نمیکنه خودتو عذاب نده

من خدا را در قمقمه ای آب یافتم .در عطر کوچه باغ های کودکی؛در خلوص بعضی کتابها؛حتی نزد بی دینان؛اما تقریبا هیچ گاه وی را نزد کسانی که کارشان سخن گفتن از اوست .نیافته ام .....
چ دروغی گفته؟؟میتونی بگی؟؟؟

یه رفیقی داره معتاده‌و‌دختر باز .. صیح با یکی‌میخابه طرف شب با یکی دیگه...‌و‌هزارتا خلاف دیگه.. عرق‌خوره‌و‌همه‌چی

بعد حتی‌پول اب هویچ‌بستنیشو‌که با دوست دخترش میخوره به‌شوهر‌من‌میگ برام بفرست...

شوهرم‌پنهانی همش میره‌پیشش یا باهاش در ارتباطه

دوساله دارم بهش‌میگم با این‌نگرد حتی بهش گفتک‌میخام برم طلاق بگیرم یا منو‌زندگیتو‌انتخاب بکن یا رفیقاتو عشق ‌و‌حالتو

خب گفت زندگیمو‌انتخاب‌میکنم‌و‌درو‌همه‌ اون‌بد هارو‌خط‌میکشم

‌گفتم‌اکی دیگ‌قول داده ادم شده

چند روز پیش دیدم صبح سر کار‌نرفته(شغلش آزاده‌و‌خانوادگی ) برای همین‌خبرش میرسه‌ک سر کار بوده یا ن..

ساعت ۳ـ۴عصر اومد‌گف رفتک خرید برای مغازه

ولی شبش با خونوادش دعواش شد

من‌مبدونستم یه‌کاری کرده... پیام هاشو تماس هاشو‌چک‌کردم دیدم بلههههه آقا بازم رفته پیش اون یارو

دیگه دعوا‌و‌قهر‌ کردم که‌گفت‌میخام‌توبه‌کنم‌و‌اینا

ولی خب‌توبه‌گرگ‌مرگه... قبلا بهم‌قول دادع‌لود‌ولی ایندفه به این اسونیا آشتی‌نمیکنم‌و باید یه کار‌دیگه‌کنه...

خداروشکر‌ک‌فعلا بچه‌ندارم

۲سال راه‌اومدم باهاش... از اعتمادی که‌بهش داشتم خیلی سواستفاده‌کرد....من‌خونوادشداداشاش همه‌میگن‌با ...

اما اگه اذش دوری کنی اونم جا برای کسی دیگه فراهم می‌کنه من میگم همش دوربرش باش

اما اگه اذش دوری کنی اونم جا برای کسی دیگه فراهم می‌کنه من میگم همش دوربرش باش

مهم.نیست

اینقد که‌من دور‌و‌برش بودم یک درثدش اون دور برم‌نبوده

زورکی به دردم‌نمیخوره