2777
2789
عنوان

دارم میمیرم خدایا 😭😭 منو بکش

656 بازدید | 56 پست

عشق چند سالم بمن قول داد 😭😭 من عاشقش بودم 🙂😭 هفته دیگه عقدشه😭😭 خدایا حلالشون نمیکنم، دختره اومد زنک زد بهم گفت گمشو از زندگی منو عشقم بیرون و کلی فحش به پدر مردم داد 😭😭😭 هنوز باورم نمیشه انگار کابوسه 😭😭

همچی توی دو روز اتفاق افتاد 😭😭 

کاربری دست 4 نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم 

خدا لعنتشون کنه

برای موفقیت توی تحصیل و کارم ازدواج و سلامتیم هر چقدر تونستی صلوات بفرست مهربون❤️هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرت همچین پسری ارزش بیخوابی و مردن رو داره؟؟؟

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

دو روز نبوده اون خیلی وقته اونو میخواسته و تو رو سر کار گذاشته بوده

😭😭 خدا یداد دلم برسه خدا الهی ازشون نگذره الهی به خاک سیاه بشینن 😭😭

بابا بسه کم بگین یادت میره ارزش نداشت وقتی جای طرف نیستین نه هیچوقت یادش نمیره 

هر قلبی داستان خودشو داره کسی رو قضاوت نکن وقتی از دردش خبر نداری......یادت در قلبم اذان است در کلیسا🖤لطفا هیچی از گذشتم نپرسین یادآوری و حرف زدن در موردش داغونم میکنه نمیخوام بهش فکر کنم🖤🥀

بیشتر ببینید
بابا بسه کم بگین یادت میره ارزش نداشت وقتی جای طرف نیستین نه هیچوقت یادش نمیره

هیچوقت اون لحظه رو یادم نمیره هیچوقت 😭😭 دارن میمیرم ولی زنده ام هر لحظه 😭😭

به نظرت همچین پسری که زود راجب تو نظرشو عوض کرد و به پای یه دختر دیگه ایی رفت به نظرت لیاقتشو داره که بیاد با تو ازدواج کنه فرض کن الان با تو ازدواج کرد فردا خیانت و بعدش دردسر

به نظرت همچین پسری که زود راجب تو نظرشو عوض کرد و به پای یه دختر دیگه ایی رفت به نظرت لیاقتشو داره ک ...

نه نمیکرد خیانت نمیکرد 😭😭😭