2777
2789
عنوان

طلامو فروختم برای دندون

222 بازدید | 12 پست

توی این ۲۶سال پام به دندون پزشکی باز نشده بود چند سال خیلی درد کشیدم سر دندونام یکیش کلا ریخت بقیه پوسیده رفتم دندون پزشکی هزینه کلی عصب کشی و ترمیم  کشیدن شد نزدیک ۱۳ تومن یه پلاک داشتم اونو فروختم ۱۰ و خورده ای شد باز کم دارم پولم به دندون مصنوعی تکی و جرمگیری نمیرسه..

دندون خیلی گرونه لامصب 🥺ای کاش با همون پول مشکلت حل میشد

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

خوب کاری کردی عزیزم. دندون و پوست و مو از سرمایه های یه خانومه...علاوه بر زیبایی، سلامتی آدمو در پی داره. پس اصلا غصه نخور بازم طلا داری بفروش ولی دندوناتو درست کن. مامان من همین چندماه پیش نزدیک ۱۰۰ تومن طلا فروخت کلا همهههه ی دندوناشو سرویس کرد.