2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا سلیطه بودن راهش نیست با سلطیه بودن نهایتا میشید مثل یک از همین ببخشید ها عذر میخوام خانمای خیاب ...

خانم خیابونی؟😂 شما خانم خونگی بگیر مگه دارید حیوون خونگی انتخاب می‌کنید؟

منظور من اون نبود جناب شما برداشت خودتو گفتی منم مسئول برداشت های شما نیستم

منظورم اینه بیخودی از خود گذشتگی نکنه

اجازه نده هر کسی تو زندگیش دخالت کنه

به خودش همسرش حرفی بزنه 

خانواده همسر تو هرچیزی دخالت کنن اینو بپوش اونو نپوش 

و...

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
بیشتر ببینید
با اجازه استارتر عزیزبچه ها من گروه حذف تاپیک دارم تلگرامبا چندتا از دوستامون واس هم گزارش میزنیم ه ...

حذف تاپیک که راحت یکی رو بفرست نی نی یار روزی یکی حذف می کنه. چرا دردسر می دی به خودت؟

من خودم اگه عشق به کسی پیدا کنم، فقط و فقط عاشق اخلاق و گذشت اون زن میشم.هرچند زن خوش اخلاق خیلی کم ...

چرازن با گذشت و با اخلاق هست حیف همچین زنی هیچ شانسی نداره نمیدونم عدالت خدا کجاست 

کلا آقایون بصری عاشق میشن اینو روانشناسی میگهشما که از علم روانشناسی بیشتر نمی‌دونید حالا اینکه پاید ...

بله تعریف از عشق فرق داره تعریف من عشق پایداره وگرنه همون روانشناسی میگه اگه یه مرد روزی کمتر از 150 بار عاشق بشه که دیگه مرد نیست

کاربر اقا هستم 

حذف تاپیک که راحت یکی رو بفرست نی نی یار روزی یکی حذف می کنه. چرا دردسر می دی به خودت؟

خوب ما روزی ۵ تا حذف میکنیم .بعدم اینکه نی نی یار فقط تاپیکای شخصی رو حذف میکنه . ما میخایم کلا صفر بشیم 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
کار مورد علاقه ات چیه ؟ چیکار کردی برای رسیدن بهش مگه همه خانمای شاغل فروشنده اند ؟ تو برای رسیدن به ...

از آشپزی خوشم میاد

از پیج اینستا جوراب  یا روسری و شال خوشم میاد

از ورزش هم خوشم میاد 

اما نمیدونم چیکار کنم نمیفهمم