2777
2789

من الان کارمندم . حداقل ماهانه ۲۰ دریافتیمه . بدون مزایا منظورمه. بقیه اش متغیره گاهی میدن گاهی نمیدن . بدن هم حداکثر ۵ اضافه بشه ب حقوقم .  ساعت کاریمم تا ۲ . مشکل مرخصی دارم .ب زور ساعتی میرم . مشکل زیراب زنی همکارا . و اینکه مث پادگان باهامون رفتارمیشه . استخدام  قوه قضاییه ام. شوهرم شغل ثابت نداره . مثلا الان ۳ ماهه بیکاره . هیچ وقت حتی برای خرید خونه ازش پولی نگرفتم یعنی خرج من و زندگی اساسا با خودمه. بدون حقوق نمیتونم بمونم چون اون جیبش اکثرا خالیه حتی شده پول نونم نداشته. 

حالا سردفتری قبول شدم . نمیدونم درامدش چ جوریه. باید دفترخونه اجاره کنم . حقوق دفتریار بدم . همه تجهیزات و اجاره و هزینه دفترخونه و حقوق دفتریار با خودمه.  شغلش مث شغل ازاد میمونه باید شتری بیاد براش سند خونه و اینا تنظیم کنم یا گواهی کردن اسناد و این چیزا .قبلا درامدش زیاد بود حداقل ۱۰۰ میلیون بود . ولی الان هر سال سردفتر میگیرن و اشباع شده . نمیدونن این کار ارزش داره کارمندی رو ول کنم یا ن . 

اگه مجرد بودم خرجم با خودم نبود تکلیفم روشن بود ولی للان خرج یه زندگی داره ب مغزم فشار میاره کدوم راهو برم  نکنه کارمندی رو ول کنم بدون پول بمونم ک صد در صد اوایلش بدون پولم .ولی من بچه کوچیک دارم  نمیتونم بدون پول بمونم 

خب این شرایط پیش اومده واقعا تقصیر همسرته

که درک نداره و نمیدونه شما وظیفت نیست پول بیاری تو خونه و همچین دغدغه هایی داشته باشی، مگه اون زن توئه؟ 

دوما شغل دوم از لحاظ مالی خودت هم میگی بالاتره، اما اینم در نظر بگیر توی هرکاری هم شکست هست هم موفقیت، میتونی ریسک شغل دومت رو قبول کنی؟ اونقدری به خودت اطمینان داری که شروعش کنی؟ اگه نه پس شغل اول رو ازت دست نده فعلا

صُلتان قَلَت عِملایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استخدام اداره ثبتی عزیزم؟باز از خود سردفترا تحقیق کن.‌ ولی به نظرم همون حقوق ثابتت رو بچسب عزیزم. ری ...

سردفترا ب فکر خودشونن . بقط میخوان ناامید کنن جدیدارو 

خب این شرایط پیش اومده واقعا تقصیر همسرتهکه درک نداره و نمیدونه شما وظیفت نیست پول بیاری تو خونه و ه ...

نمیدونم الان سردفتری وضعیتش تغییر کرده مث قبل نیس .ولی خودمم از کارمندی خسته شدم . فقط ب خاطر حقوقش موندم . ولی سردفتری شغلش برام راحتتره ولی درامدش مطمئنم در اینده خیلی بیشتره ولی اولش دارمد ندارم باید از جیب خودم بزارم حتی حقوق دفتریارو اجاره باید طلاهامو بفروشم دربیارم