من الان کارمندم . حداقل ماهانه ۲۰ دریافتیمه . بدون مزایا منظورمه. بقیه اش متغیره گاهی میدن گاهی نمیدن . بدن هم حداکثر ۵ اضافه بشه ب حقوقم . ساعت کاریمم تا ۲ . مشکل مرخصی دارم .ب زور ساعتی میرم . مشکل زیراب زنی همکارا . و اینکه مث پادگان باهامون رفتارمیشه . استخدام قوه قضاییه ام. شوهرم شغل ثابت نداره . مثلا الان ۳ ماهه بیکاره . هیچ وقت حتی برای خرید خونه ازش پولی نگرفتم یعنی خرج من و زندگی اساسا با خودمه. بدون حقوق نمیتونم بمونم چون اون جیبش اکثرا خالیه حتی شده پول نونم نداشته.
حالا سردفتری قبول شدم . نمیدونم درامدش چ جوریه. باید دفترخونه اجاره کنم . حقوق دفتریار بدم . همه تجهیزات و اجاره و هزینه دفترخونه و حقوق دفتریار با خودمه. شغلش مث شغل ازاد میمونه باید شتری بیاد براش سند خونه و اینا تنظیم کنم یا گواهی کردن اسناد و این چیزا .قبلا درامدش زیاد بود حداقل ۱۰۰ میلیون بود . ولی الان هر سال سردفتر میگیرن و اشباع شده . نمیدونن این کار ارزش داره کارمندی رو ول کنم یا ن .
اگه مجرد بودم خرجم با خودم نبود تکلیفم روشن بود ولی للان خرج یه زندگی داره ب مغزم فشار میاره کدوم راهو برم نکنه کارمندی رو ول کنم بدون پول بمونم ک صد در صد اوایلش بدون پولم .ولی من بچه کوچیک دارم نمیتونم بدون پول بمونم