2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا سلیطه بودن راهش نیست با سلطیه بودن نهایتا میشید مثل یک از همین ببخشید ها عذر میخوام خانمای خیاب ...

دوستمون منظورش از سلیطه بودن این بود که فداکاری بیجا نذاشته باشم😊

دلم میخواد یه منبع درآمد داشته باشم اما از شغل فروشندگی اینا خوشم نمیاد. دوس دارم کار خودمو داشته با ...

کار مورد علاقه ات چیه ؟ چیکار کردی برای رسیدن بهش مگه همه خانمای شاغل فروشنده اند ؟ 

تو برای رسیدن به علاقه خودت کاری نمیکنی چرا یه مرد باید به تو اعتماد کنه زندگیشو کنار تو بسازه 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

با اجازه استارتر عزیز

بچه ها من گروه حذف تاپیک دارم تلگرام

با چندتا از دوستامون واس هم گزارش میزنیم 

هرکی سوال داره درخواست دوستی بده راهنمایی کنم .تاپیکای خودمم نگاه کنید صد و خورده ای بود الان ۳۰ تا مونده

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
ولی همه اینطوری عاشق میشن آقایون

ای بابا اون عشقق نیست اگه عشق باشه هیچ وقت زندگیه یه خانم و خراب نمیکنه
این هوس هایی هم که میگم نتیجش هم شده این همه کات کردنو طلاقو زندگی های افتضاح

کاربر اقا هستم 

سلیقه ها متفاوته

ولی اکثرن جذب مهربونی و خوش اخلاقی و شوخ بودن

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
ای بابا اون عشقق نیست اگه عشق باشه هیچ وقت زندگیه یه خانم و خراب نمیکنه این هوس هایی هم که میگم نتیج ...

کلا آقایون بصری عاشق میشن اینو روانشناسی میگه

شما که از علم روانشناسی بیشتر نمی‌دونید حالا اینکه پایدار باشه یا نه بستگی به رفتار طرفین توی زندگیشون داره