2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چجوری سلیطه بشم؟🌝

مظلوم نباش جدی میگم مردا بیشتر از زن ساکت مظلوم از زن سر زبون دار و زرنگ خوششون میاد 

نه اینکه بی ادب باشی و بی احترامی کنیا 

زرنگ باش 

اجازه نده کسی تو هر کارت دخالت کنه

یه هنر یاد بگیر

و یادت باشه هیچوقت به پارتنرت بی احترامی نکن که اونم یاد میگیره همیشه یه مرزی بزار باشه تو بحثاتون 

حقتو بگیر قشنگ ای کوتاه بیام به فلانی چیزی نگم 

زرنگ سر زبون دار باش خلاصه😂

میخوام ازدواج کنممه کار میرم نه دانشگاه رفتم نه اصلا بیرون میرمهمش کنج خونه 27 سالمم هستنمیدونم چیکا ...

من خانومم یه چیزی بهت میگم اصلا بحث ازدواج نیست ولی چرا یه ادم همش باید کنج خانه باشه انسان به انگیزه زنده است 

من خودم با ادمایی که نه کاری دارن نه برنامه ای نه انگیزه اصلا نمی تونم ارتباط بگیزم 

ببین چی دوست دازی براش تلاش کن شخصیتت رو بساز قوی و مستقل باش مطمئن باش ازدواح خوبی میکنی

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من خانومم یه چیزی بهت میگم اصلا بحث ازدواج نیست ولی چرا یه ادم همش باید کنج خانه باشه انسان به انگیز ...

دلم میخواد یه منبع درآمد داشته باشم اما از شغل فروشندگی اینا خوشم نمیاد. دوس دارم کار خودمو داشته باشم اما نمی‌فهمم چیکار کنم

چجوری سلیطه بشم؟🌝

بخدا سلیطه بودن راهش نیست با سلطیه بودن نهایتا میشید مثل یک از همین ببخشید ها عذر میخوام خانمای خیابونی
 شما باید برید تو اجتماع بریدتو کتا بخونه برید سر کار دانشگاه هرچی

کاربر اقا هستم