2777
2789
عنوان

دوستم فرهنگیان قبول شده ترم یکه داره شوهر می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 26897 بازدید | 591 پست

من همه دوستان شوهر کردن بچه هم دارن من 24 سالمه تازه یک ساله میرم سر کار 

گاهی وقتا میگم منم شوهر میخوام فشاری میشم ک چرا من شوهر ندارم 😂 ولی واقعا مجردی بهتره 

دلم شوهر مذهبی پولدار میخاد 😂🙏

اهان 😍😍😍 خوشبخت باشیگفتم آخه چرا ردشون میکنی 😅

فداتشم گلم 🥺❤

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان شما فکر کردی حقوق تاپه ؟ عزیز دلم یه زمانی بود من بار ها اینجا نوشتم امسال حقوق رو قبول میشدم و ...

تو دانشگاه ما که دولتی هستم حقوق رتبه ۵۰۰ میخواد ابتدایی ۸۰۰۰ هم گرفته بودن  ازانسانی صد در صد حقوق رتبه بهتری میخواد 

خدا نکنه خوشگل عزیزمسلامت باشی

عزیزی قشنگم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
الان شما فکر کردی حقوق تاپه ؟ عزیز دلم یه زمانی بود من بار ها اینجا نوشتم امسال حقوق رو قبول میشدم و ...

من اعتقادی به تاپ بودن رشته ای ندارم آدم باید با علاقش بره جلو فرهنگیان خیلی ها قبول نمیشن نه اینکه رتبه بدی دارن چون سهمیه بندی داره هر شهر چون سهمیه ها الویت هستن تو قبولی چون سر مصاحبه خیلی ها رو به دلایلی میندازن و خیلی چیزای دیگ

رشته های مصاحبه دار و با شرایط خاص رو نمیشه با بقیه رشته ها مقایسه کرد 

چون متقاضی داره خوبه؟؟😂😂 این شد دلیل بهتری؟ بیا بهت نشون بدم کسایی ک میخواستن برن فرهنگیان و نتونستن  الان اطرافم هستن یا به خاطر حقوقش بود یا اجبار خانواده همین!! وقتی یه جو باطلی در مورد یه رشته ای راه میفته دلیل بر خوب بودنش نبست ک

نمونش پزشکی هزار تا معایب داره ولی مردم میرن 

یه دلیلش هم مشخص رشته ما رو کسی نمی تونه و توانش رو نداره بخونه یه رشته سخت ک تا کل عمرت باید آپدیت باشی و آزمون بدی  معمولا مردم چیز آسون تر رو بیشتر از حتی علاقه شون دوست دارن

چون نمیتونن بهش برسن اینجوری میگنگربه دستش ب گوشت نمیرسه میگ پیف پیف بو میده🤣🤣

حالا من نخواستم اینو بگم چون در مورد همه صدق نمیکنه ولی خداییش با چشم خودم دیدم یکی از دوستان هدفش فرهنگیان بود و بعد دو سال پشت موندن رفت حسابداری اون وقت برگشت گفت فرهنگیان از اول بدم میومد 😐💔 یا دوست خودم که عاشق حقوق بود ولی میگفت فرهنگیان قبول شم میرم حتما و هزاران مورد دیگه.. حالا اینجا میگن اخه و بده .. من خواهرای خودم هر دو معلمن و کاملا راضی خدا رو شکر پولشون درسته کمه ولی برکت داره و دستشون جلوی شوهر دراز نیست .. انشاءالله همه موفق بشن  

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
بیشتر ببینید
من اعتقادی به تاپ بودن رشته ای ندارم آدم باید با علاقش بره جلو فرهنگیان خیلی ها قبول نمیشن نه اینکه ...

دانشگاه ما حقوق رتبه ۵۰۰ ۷۰۰ داریم بعد فرهنگیان ۷۰۰۰ هم گرفته بودن بعد این میگه فرهنگیان رتبه بهتری میخواد 😐