2777
2789
عنوان

دوستم فرهنگیان قبول شده ترم یکه داره شوهر می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 26994 بازدید | 591 پست

پلیس و معلم چه ترکیب مزخرفی. پایین ترین حقوق ها مال این دو قشره. شوهر من پلیس بود قبلا، مرغ عزا و عروسی. هر چی بشه این ها اول همه تو خیابون دارن جون می‌کنن. تهش هم مردم همه ازشون متنفرن چون این ها باید وقت شورش مردم، وایسن جلوشون. نه از مردم هستن و نه پول و رفاه روساشون رو دارن. ۹۰ درصدشون هم فاسدن. یا رشوه می‌گیرن، یا زن بازن یا هر دو! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرا فرهنگیانو واسه حقوقشون میخوان عاشق چش و ابروشون نیستن 🤣🤣

🔪کاربر زن ؛ علاقه مند به مطالعات مردان و تاپیک های روانشناسی 🥄آیا مردان را می توان شناخت؟🍴در یک توی ذهن مردان چه می گذرد🍽من ناظر بدون قضاوت جامعه مردان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی 

بیشتر ببینید
الان شما فکر کردی حقوق تاپه ؟ عزیز دلم یه زمانی بود من بار ها اینجا نوشتم امسال حقوق رو قبول میشدم و ...

فرهنگیان اصلا اوکی نیس 

بنظر من پرستیز حقوق خیلیییی بیشترهه 

درامدشم خیلی بیشتره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

پلیس و معلم چه ترکیب مزخرفی. پایین ترین حقوق ها مال این دو قشره. شوهر من پلیس بود قبلا، مرغ عزا و عر ...

می‌گفت اتفاقا حقوق شونو زیاد میکنن اصلا دولت خیلی حمایت می‌کنه با هم ازدواج کنن

😊❤ بله کاملا درسته .. و خیلی اشتباه میکنن کسایی که حالا به هر نحوی ارزش معلمی رو پایین میارن .. خوب ...

قلبببب ، ماچ بهت ❤️❤️❤️❤️

منم قراره زیر سلطه سنگین فرهنگیان قرار بگیرم ( خانواده : باااااید بخونی )

در هر صورت حالا یا دانشگاه یا استاد موسیقی 😂❤️

امیدوارم ناراحت نشده باشی از دستم 

من نینی یار تگ‌ میکنم اصن تاپیک تعطیل شه 😂

یهو عصبی بودم از صبح گریه کرده بودم اینجا خالی کردم خودمو

خواهر من اگه به معلمیه که منم الان باید شوهر میکردم 

به بختع عزیزم بخت 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیشتر ببینید