بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باشه تاپ 😂 به عنوان کسی ک خانوادش فرهنگی بودن میگم شاید قدیم خوب بود ولی الان دوزار نمی ارزه دیگ و ...
الان شما فکر کردی حقوق تاپه ؟ عزیز دلم یه زمانی بود من بار ها اینجا نوشتم امسال حقوق رو قبول میشدم ولی فرهنگیان نه .. همین نشون میده کدوم بهتره و متقاضی داره حالا به هر دلیلی ..
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
عزیزم کلاس چندمی؟ من پشت کنکوری تجربیم هدفمم فرهنگیانه
منم پشت کنکوری انسانی ام
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
یه لحظه تو دلم آهی کشیدم چرا من نتونستم فرهنگیان قبول شم چرا آخرش مجبور شدم برم پیام نور چرا خدا سرنوشتمو اینطوری رقم زد چرا یه دونه خواطر خواه ندارم چرا آخه چرا چه گناهی کردم به هرچی خواستم تو زندگیم نرسیدم خدایا ازت شاکی ام
به این چیزا فکر نکن سعی کن تو هررشته ای که هستی بهترین باشی من دوستام همه رشته های عالی مراکز دولتی قبول شدن شاگرد اول مدرسمون که امید مدرسه بود هم رشته خوبی قبول شد من اما تا رشته مورد علاقم قبود نشم هی خوندم و الان خدارو شکر از همشون بالاترم جوریکه اون شاگرد اوله پیش من میاد سرشو خم میکنه برا انجام کاراش میخام بگم پشتکار داشته باش
شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "من میخام مامان دوتا نفس کوچولو بشم که آخر آبان میخان بیان تو دل مامانشون برام دعا کنید🙏"متاسفانه نشد که بشه😭این باردوم انتقالم بود وبازم منفی شدم چراااا؟خدایا منکه گفتم این آخریم باره و من دیگه نمیتونم پانکچر بشم چراااا؟
فرهنگیان عالیه ❤️❤️❤️اگه انجا ازش بد میگن ناراحت نشو بخاطر تحمیل خانواده های دیکتاتوریه کن اکثرا داش ...
😊❤ بله کاملا درسته .. و خیلی اشتباه میکنن کسایی که حالا به هر نحوی ارزش معلمی رو پایین میارن .. خوبه ما هم تاپیک بزنیم بگیم مثلا پرستاری همیشه شب کاری داره یا حقوق شاغل شدن توش سخته و ... ؟ نه اصلا چون هرکسی یه علاقه ای داره و خوب نیست انقدر در مقابل فرهنگیان هم جبهه بگیریم الان شما منطقی هستی و قبول کردی خیلیا نه و کلا میخوان بگن معلمی هیچ چیز خاصی نیست 😂💔