2777
2789

کرج قبول شد فرهنگیان رفت اونجا با یکی آشنا شده پلیسه و قراره عقد کنن 🥲

به نظر شما خوشبخته؟ من بدبخت هنوز پای درسام و امید هم ندارم کار پیدا کنم با رشته م من نه رلی من شوهری حتی کسی هم به عنوان رل عاشقشم نمیشه:))💔

حالا چه عجله ای داشت

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هرکسی یه سرنوشتی داره،شما به راهت ادامه بده و استقلال داشته باش💜🫂

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

خب چیه مگه؟؟؟ازدواج کرده درسشم میخونه  

ایشالله توام برسی ب ارزوهات❤️

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) کاربری دست دو نفره 🚶                                                   آقا درخواست نده به هیچ وجه

هیچ کسی به اندازه فامیل ما پشت نموند الانم داره درسشو میخونه 

دیگه چی بگیم همه اینجا مرده شوهرند

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️

من خواستگار پلیس داشتم 

نیومده رد کردم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋