2777
2789
عنوان

ریختن آب جوش بدون بسم الله

| مشاهده متن کامل بحث + 8822 بازدید | 32 پست
میگن اجاقتون کور میشه بچه دار نمیشید چیزی که قدیمی ها میگن 

وا یعنی عقیم میشن واقعیت داره واقعا ؟هر وقت والله کباب پختیم گفتم برم خاموش کنم میگه بیا اینور خودم میکنم شوهرمم گفت من خاموش کنم اونم نذاشت گفت جوونین 😑😑😑

اخه من دیده بودم بزرگترا این کارو میکنن ولی دلیلشو نمیدونستم فکرنمیکردم بخاطر این باشه  واسه ه ...

بله عزیزم صحت داره دقیقا .

وقتی ابجوش رو جایی میخواین تخلیه کنید حتما بسم الله بگید...

یسریا الان میان میگن اعتقادی نداریم

همیشه که نمیشه گفت اعتقاد ندارم. بله این مورد درسته از قدیم هررررررچی میگفتن درست بوده درست درست درست.

ای کاش اینو همه بدونن قدیمی ها همه چیز میدونستن 

قدیما به بچه ها میگفتن بازیگوشی نکن🤨الان میگن گوشی بازی نکن😁🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله عزیزم صحت داره دقیقا . وقتی ابجوش رو جایی میخواین تخلیه کنید حتما بسم الله بگید... یسریا ال ...

خب من نمیدونستم و قشنگ یادمه یک بارو بدون بسم الله اب جوش ریختم 

فقط این ی موردو یادمه😭

باید چکارکنم الانم؟؟

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
بیشتر ببینید
نه اینجوریشو ندیده بودم فقط میدیدم ک موقع اب جوش ریختن هی بسم الله بسم الله میکنن..

ما همه جورشو میبینم  

بچه هام که به دنیا اومدن،میگفت یه قیچی یا چاقوی کوچولو بذار زیر بالششون تا جن ها اذیتش نکنن  

ما همه جورشو میبینم     بچه هام که به دنیا اومدن،میگفت یه قیچی یا چاقوی کوچولو بذار زیر ب ...

اره خب اکثرا میذارن اینو..

اخه بچه ها وقتی اذیت بشن مدام گریه میکنن 

جنا هم فک کنم ازقران و چیزای اهنی میترسن 

واسه همی میذارن کناربچه

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
بیشتر ببینید
خب من نمیدونستم و قشنگ یادمه یک بارو بدون بسم الله اب جوش ریختم  فقط این ی موردو یادمه😭 باید ...

نترس گلم . هرموقع ترسیدی مثل الان بلند بگو بسم الله الرحمن الرحیم تموم میشه . جن ها تا بسم الله بشنون فرار میکنن.

یه سنجاق بزن به لباست . یک کاردی چاقویی یا قرآن بزار بالاسرت با خیال راحت بخواب جایی که تیزی باشه مثل سوزن چاقو یا کلام خدا جن حضور نداره

قدیما به بچه ها میگفتن بازیگوشی نکن🤨الان میگن گوشی بازی نکن😁🤣

من خودم 3شبه از ترس خوابم نمی‌برد شب اول ک خواستم بخوابم نمی‌دونم چرا ترس داشتم بعد صدای پا شنیدم ک انگار داشت تو خونه بدو بدو راه میرفت،شب دوم داشتم می‌خوابیدم باز از ترس داشت قلبم بیرون میومد ک یهو از طبقه بالا ک خالیه انگار داشتن به کفش مشت میزدن،دیشب هم از ترس خوابم نمیومد حس میکردم یکی تو خونس چشامو باز نکردم از ترس،اما حس کردم یه نوری میاد یه ذره چشمو باز کردم دیدم چراغ روشن خاموش میشه قلبم انقد تند میزد از ترس ک صداشو می‌شنیدم خواستم آیت الکرسی بخونم ک بسم الله رو گفتم آیه کلا از یادم رفت انقد ترسیده بودم،داشتم سکته میزدم،همش خدا خدا میکردم صب بشه،بعد صدا نیومد ک یهو دیدم به دیوار میزنن،باز ترسم شروع شد چادرمو کشیدم سرم،با ترس ساعت گوشیمو نگاه کردم دیدم 03/25،،،دستشویی داشتم دیدم تا صب نمیتونم نگه دارم از یه طرفم این سرو صدا,بالاخره پاشدم بدو بدو رفتم سمت مامانم بیدارش کردم از ترس دستام یخ زده بود و خیس عرق بودم،به مامانم گفتم تو رو خدا مامان پاشو من برم دستشویی (دستشویی هم ک داخل خونه هس،نه حیاط)مامانم گفت بچه شدی مگه دستشویی ک تو خونس برو خب،قسمش دادم پاشه بشینه،ک نشست من رفتم و اومدم رفتم سرجام از ترس داشتم میلرزیدم،پامو گذاشتم رو پام یه دقیقه بعد یهو انگار پامو یکی برداشتم انداخت پایین،دیگه داشتم سکته میزدم پامو جمع کردم زیر چادر،چشامو بسته بودم ک حس کردم یکی از روم داره رد میشه اینور اونور،بعد چن دقیقه حس کردم یکی داره نماز میخونه ک بعدش خوابم برد،ساعت ۷ صب هم بیدار شدم رفتم ب مامانم همه چیو گفتم رفتیم پیش دعا نویس ک گفت آب داغ ریختی زمین بسم الله هم نگفتی اما من یادم نمیاد کی،بهش گفتم من هربار میگم گفت تو حموم نگفتی،گفنم من تو حموم نمیگم گفت اشتباه کردی باید میگفتی امروز دعا ها رو نوشت یکی رو زدم رو در اتاقی ک می‌خوابم یکی هم داخل بالشی ک میخوابم،بهم گفت از این ب بعد بسم الله بگو تو هر چیزی،چون نگفتی اونم اذیتت میکرد،امشب نمی‌دونم بازم اونجوری میشم یا نه،خدا کنه اثر کنه دعا،انقد ناراحت بودم چشام پر اشک بود میگفتم خدا منو لعنت ک بسم الله نگفتم و فرشته خدا رو اذیت کردم،خیلی پشیمونم،خدا منو ببخشه

اعتقاد یا عدم اعتقاد دال بر رهایی از عواقب نیست، مثلا اگه کسی به ویروس عقیده نداشته باشه مریض نمیشه ، ولی چهار قل و آیه الکرسی ، آیه هشتاد و یک سوره یونس ، آیه صد و دو سوره بقره و ... خیلی عالین ، خیلی توضیحات دیگه هست که کتاب میشه نوشت 

سلام ببخشید من راجب این تاپیک مزاحمتون شدم راستش امروز منم نفهمیدم و بدون بسم الله اب داغ رو ریختم رو زمین  مامانم دعوام کرد که چرا بسم الله نکفتی بد میشه و فلان زدم گوگل تاپیک شمارو دیدم میخوام بدونم اتفاقی نمیوفته😔خیلی نگرانم و میترسم 

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست