2777
2789
عنوان

برای یک موضوع کم اهمیتی ناراحتم

105 بازدید | 17 پست

هیچ اهمیتی نداره ولی من خیلی ناراحتم

آزمون دارم بگین برو درست رو بخون ر اینا چیکار دارز

بگین سه سال قبول نشدن تو کنکور برات بس نبود احمق

عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بترس از روزی که یه گوشه خیره شدی میگی نگاه چقدر وقت تلف کردم سر هیچ و پوچ ولی فلانی و فلانی محکم تلا ...

همیمونه بگو کم هم این لحظه ها رو تجربه نکردم آدم نمیشم

اگه ناراحتی فقط قبولش کن نیاز نیست به خودت بگی اهمیتی نداره این موضوع.برای احساس خودت ارزش قائل باش

بپذیرد و بگو چیزیه که اتقاق افتاده و من نمیتونم تغییر بدم

منتظر نباش ناراحتیت رفع بشه تا درس بخونی با ناراحتی درس بخون

اوورثینک میکنی؟

خیلیی الان سر صبح اومدم کتابخونه 

ناراحتم ک مامان بابام تعجب کردن فکر نکنن ک من گاری کنم 

اینم بگم من هر روز میرم کتابخونه چیز عجیبی نیست 

ولی الان ذهنم درگیر این شده

خیلیی الان سر صبح اومدم کتابخونه ناراحتم ک مامان بابام تعجب کردن فکر نکنن ک من گاری کنم اینم بگم من ...

درکت میکنم، منم مثل تو ،کل روز تو سرم صدا میاد ،همه چی باهم یادم میاد هی مرور میشه هی مرور میشه ،سردرد دارم ،خستم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
وای راهی براش دارید؟

یه مدت زیر نظر دکتر قرص افسردگی مصرف میکردم فکرام سر و سامون گرفته بود ، الان قطعش کردم دوباره شروع شده ،افسردگیمم برگشته

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
خیلیی الان سر صبح اومدم کتابخونه ناراحتم ک مامان بابام تعجب کردن فکر نکنن ک من گاری کنم اینم بگم من ...

وای جدی هروز تا کتابخونه میرید تا لباس بپوشید و غذا حاضر کنید ببرید و اینا زیاد وقتتون‌نمیره؟ من یبار رفتم‌کتابخونه بزرگ شهرمون دیدم به به چندتا از بچها مدرسمون هستن دیگه اونجا نمیرم 

اتفاقا خیلی موضوع پر اهمیتیم هست هیچی اندازه درس خوندن مهم نیست بابا آینده اته براش تلاش کن نذار فرستاد از دست بره نشه یه روزی عین ما حسرت بخوری که چرا زودتر تلاش نکردم ای کاش یلد بگیریم آینده رو جدی بگیریم هیچی اندازه تلاش بر آرزوهات قشنگ نیست

درسته کینه خوب نیست ....ولی زشته یه بدی هایی بی جواب بمونه

یه مدت زیر نظر دکتر قرص افسردگی مصرف میکردم فکرام سر و سامون گرفته بود ، الان قطعش کردم دوباره شروع ...

اها ببین تا کِی انوقت باید معتاد قرص های اعصاب بمونه ادم؟ بنظرم اگر افسردگی داری برو تراپیست تتا با حرف زدن بهتر بشی 

اها ببین تا کِی انوقت باید معتاد قرص های اعصاب بمونه ادم؟ بنظرم اگر افسردگی داری برو تراپیست تتا با ...

نمیدونم ،هزینه روانشناس و تراپی زیاده ،نمیتونم فراهم کنم ،ازونطرف قرصایی که دکتر داده بود خیلی اثر خوبی روم داشت ،الان که کلا قطعش کردم ولی خیلی اذیتم