lady_mary_ مدیر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 6685 عنوان برای یک موضوع کم اهمیتی ناراحتم | مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 17 پست هیچ اهمیتی نداره ولی من خیلی ناراحتمآزمون دارم بگین برو درست رو بخون ر اینا چیکار دارزبگین سه سال قبول نشدن تو کنکور برات بس نبود احمق عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰 1403/10/25 | 08:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady_mary_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 6685 وای جدی هروز تا کتابخونه میرید تا لباس بپوشید و غذا حاضر کنید ببرید و اینا زیاد وقتتوننمیره؟ من یبا ... من کارم و دانشگاهم همونجاسمن،دانشجو ام برا ارشد میخوام بخونم قبول،شم عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰
پری___دریایی عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 714 من کارم و دانشگاهم همونجاسمن،دانشجو ام برا ارشد میخوام بخونم قبول،شم اها خداروشکر تو دانشگاه رفتی من هنوز پشت کنکورم 😂😂
lady_mary_ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 6685 اها خداروشکر تو دانشگاه رفتی من هنوز پشت کنکورم 😂😂 من ۹۸ اولین کنکورم دادم تا ۱۴۰۰😂😂😂🤣🤣🤣 عاشق رضا پروانه ..ی صلوات بفرس یکی با معرفت مثل رضا پروانه قسمتم باشهههه🥰🥰🥰