2777
2789

من ۱۹ سالمه قد و هیکلم در کل طبیعی خوبه 

پوستمم نرماله قیافمم خدایی خوبه

اما از یه طرف چادریم که خب شلخته نشون میده 

از اون طرف شوهرم به زور میگه باید محجبه باشی وگرنه قهر میکنه

دماغمم بزرگه نمیزاره عمل کنم میگه طلاقت میدم وگرنه 

نه آرایشی میکنم نه کارهای زیبایی 

حس میکنم خیلی یجوریم

اولا اندام اعضای بدن شما به کسی ربطی نداره

مورد دوم سنته

زود ازدواج کردی با یه ادم اشتباه

همینقدر محدود میشی

و اجازه انجام کارایی که دوس داریو نداریییی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا پیر خروس ۴۶ ساله دیدی گوشاش شکسته باشه دماغشم مثل صداش لهجه داشته باشه ؟

🔪کاربر زن ؛ علاقه مند به مطالعات مردان و تاپیک های روانشناسی 🥄آیا مردان را می توان شناخت؟🍴در یک توی ذهن مردان چه می گذرد🍽من ناظر بدون قضاوت جامعه مردان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی 

بیشتر ببینید

من دوستای چادری زیادی دارم که خیلی باکلاس و خوشتیپن باید ببینی مشکل از کجاست که شلخته دیده میشی از نظر خودت

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

خب آرایش کن یکم به خودت برس کارایی ک فکر می‌کنی باعث میشه حس خوبی داشته باشی انجام بده به شوهرت ربطی نداره چادرو نمی‌دونم اما خیلی از خانم‌های محجبه رو دیدم که خوشتیپم هستن برو تو یوتوب اینا استایل زدن اینطوری رو یاد بگیر