2777
2789
ددقیقا مثل زن برادر من تازه برادرمم نمیدونم چیکار کرده ک همدست خودش شده بر علیه من

وای دقیقا الان برادر من هم همینه اون روز حتی برادرمم بامن دعوا کرد ولی چه کار اشتباهی که خانواده خودمون دارن پست میکنن اینطوری ادمهایی عین این زن برادرهای ماها بهمون بی احترامی میکنن سرتاپاشون یک قرون نمی ارزه😒

متنفرم واقعا دلم ازشون سیاه شده 

وای دقیقا الان برادر من هم همینه اون روز حتی برادرمم بامن دعوا کرد ولی چه کار اشتباهی که خانواده خود ...

خدا هدایتشون کنه ان شاءالله😔 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا هدایتشون کنه ان شاءالله😔

قلبشون انقدر سیاهه 

برای هرکس بد بخوای ده برابر اول سر خودت میاد این ها کی بشه دست از حسادت و دورویی تیز بازی بردارن خدا میدونه😒متنفرم ازشون

قلبشون انقدر سیاهه برای هرکس بد بخوای ده برابر اول سر خودت میاد این ها کی بشه دست از حسادت و دورویی ...

بخدا من هیچی ندارم ک بخواد بهش حسادت کرد 

چی دارم آخه؟؟ ب چی رسیدم ؟؟؟

ی دختر ۳۵ساله و مجرد و بیکار

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

بخدا من هیچی ندارم ک بخواد بهش حسادت کرد چی دارم آخه؟؟ ب چی رسیدم ؟؟؟ی دختر ۳۵ساله و مجرد و بیکار

هیچوقت همچین حرفی رو نگید

چرا نبتید سرکار بری؟چرا درس نخوندی حالا مثلا مایی که ازدواج کردیم چیشد اخرش طلاق گرفتیم الان میگم کاش ادم ها دخترا مجرد بمونن لدت ببرن از زندگی گیر ادم های نفهم نیفتن 🥲

ولی حتما برو سرکار و مهم تر برو هنر یاد بگیر 

هنر که درامد داشته باشی ارایشگری چیزی

تا وقتی آسیب نزنه نه دشمنی نیست ولی باید همیشه حواس جمع باشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بله قطعا من یه زنداداش دارم همینطوریه دقیقا حسادت میکرد ادم هایی که حسادت میکنن و حسودن بعدا به فکر ...

ولی من از آب گل آلود ماهی گرفتم 

اون با حسادتی که به من داست سعی میکرد شرایط رو به خیال خودش برای من سخت کنه ولی غافل بود از اینکه داره مسیر رو برای من هموار میکنه 

من که میگم خدا خیرش بده اگه این شخص تو زندگی من نبود ، زندگی من به اینجا نمیرسید😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید

حسادت خیلی بده من یه هم کلاسی داشتم بشدت حسود و چشم تنگ بود

متاسفانه دوران مدرسه مجبور بودم سه سال تحملش کنم 

خیلی ازش گذشته ولی اون اخلاق نحسش یادم مونده 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
ولی من از آب گل آلود ماهی گرفتم اون با حسادتی که به من داست سعی میکرد شرایط رو به خیال خودش برای من ...

میدونی اینا همه کار خداست😊☺️چاه مکن بهر کسی اول خودت بعدا کسی اول خودشون نابود میشن هرکاری که بخوان برای ما کنن😊