2777
2789
عنوان

توروخدا بگین چی بنویسم

135 بازدید | 9 پست

سلام میخوام عکس همسرمو استوری کنم 

بگین چه متنی بنویسم روش ک روز مرد رو تبریک بگم

دوستام همه متن عاشقانه نوشتن ولی من پیدا نمیکنم میشه کمکم کنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براى همسرم ميدونم كه خسته هستى ميدونم كه براى كار و چيزهاى ديكر مضطرب هستى اما خيلى بهت افتخارميكنم من ميخواهم كه بدونى من توراوهمه ى كارهايى كه براى من وما كردى را ميبينم من توراانتخاب كردم و باز هم تورا انتخاب خواهم كرد دوباره و دوباره خيلى افتخارميكنم كه بكم مرد من هستى من و تو؛يكديكررا در اين دنياى ديوانه و أشفته پيداكرديم  هيج چيز در اين دنيا نيست كه بيشتر از كذراندن زمانى بى پايان با تو بخواهم من و تو دست در دست هميم زندكى هيچوقت براى هيچكدام از ما آسان نبود وما اشتباهاتى داشتيم اما باز هم دليلى براى كنار هم ماندن بيدا كرديم ما داريم يادميكيريم كه چكونه عاشق باشيم پس وقتى خوشحاليم بكذارشاد باشيم ما لياقتش را داريم تو عشق زندكى من هستى براى هميشه وتا ابد، روزت مبارك مرد من

عزیزم اینستا پر فیلم و حرف و آهنگ عاشقانه هست خوب از اونجا که راحت تر میتونی پیدا کنی،دوما بنظر من بیخیال دوستات همین که تو خونه با روی خوش باهاش حرف بزنی و بگی مرسی که همیشه هوامو و داشتی،کنارت همیشه بهترین حس دنیا رو دارم بهت افتخار میکنم یا من خوشبخت‌ترین زن دنیام که شوهری مثل تو دارم این واقعی تره و بهش حس خوب رو منتقل میکنی تو گوشی که بخاطر این و اون بزاری ارزش نداره که