داشتیم گیف بچه میدیدم تو صفحه چت گفتم بچمونه گقت چشماش ب من رفته گفتم آره ولی چشمای منم همین رنگه گفت چشمای بچه گندست شبیه چشمای خودمه گفتم باش حالا مگ چشمای من ریزه؟! گفت آره قد مگس چشمات دلم خیلی شکست گریه کردم
حتی بعدش چیزی نگفت از دلم دربیاره.دیگه هیچی نگفتم رفتم تا فردا که زنگ میزد جواب ندادم آنقدر زنگ زد گفتم جواب دادم گفت چرا جواب نمیدی گفتم دلم شکستی گفتی گفت سر این جوابم ندادی؟!گفت دنبال بهونه ای گورتو گوم کن جنبه نداری گوه میخوری پیام میدی به من کلیییی فحش زشت ناموسی بهم داد که سر این بهونه کردی بری ببخشید (زیر این اون بخابی)کلی فحش داد قضاوتم کرد انگ زد بهم حتی یه عذرخواهی نکرد یه جوری رفتار کرد که بگه من مقصرم
آخرم تهدیدم کرد گفت اگه تا امشب زنگ زدی عذرخواهی کردی میبیخشمت وگرنه اگه شمارت ببینم کاری میکنم مثل سگ التماسم کنی و همه عکسات پخش میکنم 😞
..
بچه ها حالم خیلی بده هم دلم شکست هم انگ زد هم فحشم داد من با این آقا قبلا دوست بودم ولی کات کردیم سر اخلاقش و رفتار بدش و و.. دلم میشکست چند وقته ک برگشتیم به هم که دلم شکست الآنم به جا عذرخواهی قربون صدقهه هرچی دهنش در آمد گفت
بنظرتون من مقصرم؟ یا حق با اونه؟ بخدا ده سال من پاش موندم همه بلایی سرم اورد اما از کاراش خسته شدم و رفتم تا دلم سوخت گفتم عوض شده برگشتم تا این طوری شد😞
دیگه حسی بهش ندارم از چشمم خودش انداخته