2777
2789

داشتیم گیف بچه می‌دیدم تو صفحه چت گفتم بچمونه گقت چشماش ب من رفته گفتم آره ولی چشمای منم همین رنگه گفت چشمای بچه گندست شبیه چشمای خودمه گفتم باش حالا مگ چشمای من ریزه؟! گفت آره قد مگس چشمات دلم خیلی شکست گریه کردم

حتی بعدش چیزی نگفت از دلم دربیاره.دیگه هیچی نگفتم رفتم تا فردا که زنگ میزد جواب ندادم آنقدر زنگ زد گفتم جواب دادم گفت چرا جواب نمیدی گفتم دلم شکستی گفتی گفت سر این جوابم ندادی؟!گفت دنبال بهونه ای گورتو گوم کن جنبه نداری گوه میخوری پیام میدی به من کلیییی فحش زشت ناموسی بهم داد که سر این بهونه کردی بری ببخشید (زیر این اون بخابی)کلی فحش داد قضاوتم کرد انگ زد بهم حتی  یه عذرخواهی نکرد یه جوری رفتار کرد که بگه  من مقصرم

آخرم تهدیدم کرد گفت اگه تا امشب زنگ زدی عذرخواهی کردی میبیخشمت وگرنه اگه شمارت ببینم  کاری میکنم مثل سگ التماسم کنی و همه عکسات پخش میکنم 😞

..

بچه ها حالم خیلی بده هم دلم شکست هم انگ زد هم فحشم داد من با این آقا قبلا دوست بودم ولی کات کردیم سر اخلاقش و رفتار بدش و و.. دلم میشکست چند وقته ک برگشتیم به هم که دلم شکست الآنم به جا عذرخواهی قربون صدقهه هرچی دهنش در آمد گفت

بنظرتون من مقصرم؟ یا حق با اونه؟ بخدا ده سال من پاش موندم همه بلایی سرم اورد اما از کاراش خسته شدم و رفتم تا دلم سوخت گفتم عوض شده برگشتم تا این طوری شد😞

دیگه حسی بهش ندارم از چشمم خودش انداخته 

حالا پارتنر من بهم میگ چشاااات چقد بزرگ و قشنگ ترین عضو صورتته قهر میکنم😂😂😂😂

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بهم بگو ببینم واقعا سلامت عقلیت رو از دست دادی که با همچین ادمی رفتی تو رابطه و داری ادامه می‌دی؟!

مگه پسر قحطیه اخهههههه

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

خیلی اشتباه کردی برگشتی یا باهاش موندی سر عکسات ضعف نشون نده و خودتو از این رابطه سمی نجات بده

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

بیشتر ببینید

یعنی اگ بهش برگردی ببخشیدا خیلی خری تهدیداشم اگه گوشیت ظبط صدا داره ببر پلیس فتا غلط کرده توهین میکنه تا اخر عمرت دیگ نبینش

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

توروخدا برنگرد بهش داره نابودت می‌کنه تهدیدت هم کرد نترس و التماس نکن بهش بگو هر کاری میخای کن این جور موقعع ها باید پررو باشی تو هی بگی پخش نکن فلان نکن اون بیشتروسوسه میشه تو رو برده ی خودش میبینه

وایییییییی چرا اینجوری شد 

من درجریان بودم بهم گفتی

ولش کت بابا پسره مفنگی بی ریختو اصلا نباید دیگه جوابشو میدادی عزیزم دیروزم گفتم بهت

غلط کرده گغته چشمات ریزه از چشمای اون ک قشنگتره پسره بدقواره

ولی ماه هم به قشنگیه تو نیست پسر کوچولوم :)