2777
2789
عنوان

ازمون کیفیت بخشی

197 بازدید | 28 پست

سلام دوستان خوبین

کسی اطلاع داره راجب این آزمون؟

دفترچه برای ۴۰۴ سال تقریبا کی میاد؟

واینکه اگه هستن کسایی که میخوان شرکت کنن ممنون میشم راهنمایی کنن

یا اگر گروهی یا کانالی دارن معرفی کنن مچکرم

من کیفیت بخشی نه ولی اموزگاری یا هنراموز میخوام شرکت کنم.وایسا الان لینک کانال رو میدم بهت

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://eitaa.com/joinchat/4234084699C2f2d095491

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بیشتر ببینید

سلام من امسال کیفیت بخشی قبول شدم 

سوالت واضح بپرس جواب بدم 

استادها مون میگفتن چون کیفیت بخشی تعداد کمی میخوان  و گزینشش سخته . بهتره در کنارش برای دبیری یا آموزگاری هم بخونید 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

این گروه چت هست.اومدی این گروه بگو لینک گروه مطالعه رو میخوام.اونجا منابع هست

بیشتر ببینید
سلام من امسال کیفیت بخشی قبول شدم سوالت واضح بپرس جواب بدم استادها مون میگفتن چون کیفیت بخشی تعداد ...

عزیزم دقیقا معلم های پرورشی چکار میکنن؟ وظیفه شون جیه تو مدارس؟ واسه ما ک زنگ پرورشی معلم مون ک همون معلم قران بود میاومد قران کار میکرد باهامون.واسه همین اصلا نمیدونم وظیفه شون توی زنگ پرورشی چیه.کتابی هم ک ندارن

بیشتر ببینید
سلام من امسال کیفیت بخشی قبول شدم سوالت واضح بپرس جواب بدم استادها مون میگفتن چون کیفیت بخشی تعداد ...

میخواستم ببینم ۴۰۴ هم ازمونش برگزار میشه ثبت نامش کی شروع میشه ؟سوالاتش سخت بود؟

مصاحبه هم قبول شدین؟

و اینکه از همه رشته ها پذیرش دارن یا ققط پایه؟

ننره کتبی چند شدی

175 بدون بومی .  جز پایین ترین ها ی کتبی بودم ولی توی مصاحبه استاد خوبی داشتم اول شدم تو استان

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حیطه عمومی اختصاصی وتخصصی چقد امتیاز آوردی بیشتر عمومی بزنم شانسی هست ؟

من نمرم زیاد بالا نبود 

در صدهام متفاوت بود ولی  میانگین تخصصی 60 در صد اختصاصی 56 

و عمومی هم 70 فکر کنم 

مدرک تحصیلی شما چیه ؟

چه مدت برای آزمون وقت گذاشتی؟

از میان کسایی که قبول شدن توی رنج ۴۰ ساله هم بود؟به نظر خودم ۴۰ سالگی واقعا دیر هست برای استخدام

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
عزیزم دقیقا معلم های پرورشی چکار میکنن؟ وظیفه شون جیه تو مدارس؟ واسه ما ک زنگ پرورشی معلم مون ک همون ...

خدا بالا سره خودمم تا نزدیکی ک  قبول شدم نمیدونستم 

ولی الان بهت میگم 

هر مناسبتی توی تقویم هست از ولادت و تولد و مراسمات ، اجراش با معلم پرورشیه ک منم . مثلا دعوت  کنی از ی پرستار تا بیاد.... دعوت کنی از مداح ....  برد مدرسه با هر مناسبت با منه ...

گروه سرود تاتر و تباشی قرآن ... مسابقه قران ، اذان و.... 

برگزاری  نماز جماعت .... تشویق دانش اموزان  سر صف ..... کلا برگزاری صف صبگاه و پر محتوا بودنش با منه 

زنگ تفریح والیبال بازی کنیم یا اینکه کارهای خلاق زنگ تفریح.

پخش سرود ها تو زنگ تفریح 

رای ریزی های ک تو مدرسه میشه برا شورا یا انجمن اولیا ...

خلاصه بخوام بگم اینه ک معلم پرورشی  جز محبوب ترین معلم های مدرسه است . بچه ها بسیار دوسش دارن (البته اگه جایگاهت از دست ندی و نفوذ کنی درونشون(