2777
2789
عنوان

گربه مو دعوا کردم

383 بازدید | 33 پست

بچه ها کف دستمو گرفتم سمتش 

اونم یک لحظه کف دستشو زد ب کف دستم 

من حس کردم چنگم زد ( اصلاااااا چنگم نزده تاحالا انقدر مهربونه🥺🥺)

منم بهش اخم کردم یکم داد زدم رو سرش تا یاد بگیره دیگه چنگ نزنه این تربیت رو انجام دادم خودش پشماش ریخته بود از  تعجب چون همیشه باهاش با لطافت و مهربون بودم اینم خودشو لوس کرد 

اما فکر کنم چنگ نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره بزرگ شد یادش میره 

❄️این کاربری واگذار شده❄️                                      دلم برای یک نفر تنگ است… نه میدانم چه میکند نه می دانم اکنون کجاست… حتی خبری از غم و شادی اش هم ندارم…. لبخندش را ندیده ام …. گریه اش را ندیده ام …… دستانش را نگرفته ام … عطر تنش را نمی دانم … فقط می دانم نیست و باید باشد

بیشتر ببینید
😂

😂

❄️این کاربری واگذار شده❄️                                      دلم برای یک نفر تنگ است… نه میدانم چه میکند نه می دانم اکنون کجاست… حتی خبری از غم و شادی اش هم ندارم…. لبخندش را ندیده ام …. گریه اش را ندیده ام …… دستانش را نگرفته ام … عطر تنش را نمی دانم … فقط می دانم نیست و باید باشد

بیشتر ببینید
چمیدونستم فکر کردم داره چنگ میزنه دعواش کردم دیگه نزنه🥺🥺🥺

برو دستی به سرش بکش بگو شوخی کردی.😒

گاهی اشتباهی چنگ هم می زنن. مثلا می خواد غذا یا اسباب بازی رو ازت بگیره چنگش گیر می کنه. دعوا نکن بچه رو.❤

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!