2777
2789

مرغ مینا نه ها

یکبار رفته بودم حیوون میفروشن

یک کلاغی زاغی رو دستش بود حرف میزد واضح جثه اش از مرغ مینا بزرگتر بود همونجا فروختش گزاشتش رو دست مرده خودشم رو دستش بود بدون قفسی چیزی

دیگه ندیدم جایی بفروشن

همسایمون بچه بودیم از لب دریا پیدا کرده بود جوجش بزرگ کرده بود اونم همین شکلی بود خیلی باهوش بود اصلا می فهمید همه چیو اسم همه ی محل رو میدونست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خانوما مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه حیوونا باهوش شدن

اون از اون گربه تو اینستا که کباب میخواد میگه کباب

اینم از کلاغ سخنگو

هعی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بیشتر ببینید
چند

۷۰۰

دوسال پیش اینا بود

ولی خیلی خوب میداد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کلاغ مگه حرف میزنه؟

زاغ کلاغ یکی از اینا

تا حالا نشنیدم کلاغ یا زاغ حرف بزنه

خیلی باهوش و واضح تر از عروس هلندی و مرغ مینا بخدا

من میرقتم دم در میومد نگاه میکرد میگفت فلانیه سریع بیا خیلی دایره لغاتش زیاد بود مثل ادم 

جوجه بود

بزرگ بود