2777
2789
عنوان

تاپیک زن مطلقه

423 بازدید | 21 پست

یکی تاپیک زد که خدا شانس بده یه زن مطلقه ۳۸ساله با پسر ۲۷سالع ازدواج کرده و پسره همه چی داره خونه ماشین و اینا یاد زن همسایه خودمون افتادم همسابه بغلمون ۳۳سالش بود طلاق گرفته بود یه بچه هفت ساله هم داشت با شوهر الانش ازدواج میکنه که همسایه ما میشه اون مرده وضع مالی خیلی خوبی داره و خونه الانم نصف نصف به اسم هر دو تا هست ماشین به اسم زنه چقدرم دوسش داره خود زنه میگفت خودم باورم تمیشه این شوهرم شده به نظرم نمیشه کفت چون یکی طلاق گرفته ازدواجش خوب نمیشه 🤔

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید

طرف چقد طرز فکر سمی داشته 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اصلأ غیر ممکن وجود ندارع همه چی شدنی شده

درسته 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید

حالا دراینکه اون وشماحرفتون درست نیست شکی نیست خداهمیشه هوای بنده هاشوداره ولی بامردی کوچکترازخودت اونم ده سال مجرد ازدواج کردن اشتباهه

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

ان شالله ک خوشبخت شن ولی من حس میکنم دوام ندارن یطوریه

نیاز دارم سناریوهای تو مغزم واقعی بشن🫠🫣 علاوه بر بالگرد آقای رئیسی انسانیت خیلی ازونایی که دینشون انسانیت بود، تو محل سقوط گم شد...🖍

ان شالله ک خوشبخت شن ولی من حس میکنم دوام ندارن یطوریه

هرچیزی ممکنه دیگه 

بیشتر ببینید
مگه مطلقه ها آدم نیستن حق زندگی وخوشبختی ندارن بعضیا تعجب میکنن

دارن ولی با کسی مثل خودشون 

زن طلاق داده باشه یا هرچی

نکه با مجرد

چه مرد چه زن اگ طلاق گرفتن نباید دلشون بخاد با مجرد ازدواج کنن بعدشم بگن مگ ادم نیستیم ما

چ ربطی داره 

کبوتر با کبوتر... 

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩

مطلقه رو چه به مجرد 

مجرد رو چه به مطلقه 

اونم فاصله سنی وحشتناک 

همه باید با هم نوع ازدواج کنن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

خوشبخت بشن 

پسرخالم مجرد بود با یه خانم که از خودش بزرگتره تو دادگاه آشنا شد 

خانم درحال جدایی بوده اینم رفته بوده چک بذاره اجرا 

خلاصه کمکش کرد طلاقشو گرفت 

خالم و دخترش راهی بیمارستان شدن گفتن یا ما یا اون ما واسه تو آرزو داریم 

پسرخالمم گفته بود معلومه که اون 

زنه یدونه خودش بود با لباسای تنش ، پسرخالم براش خونه ماشین جهیزیه کامل و سیسمونی خرید 

یه بچه از شوهر اولش داره که با باباش زندگی میکنه دوتا بچه هم از پسرخالم داره الانم خوش و خرم دارن زندگی میکنن یه ماشین زیر پاشه میره بچه هاشو از مدرسه میاره میبره پارک رستوران گردش همه جا 

سرتا پاش هم طلاست حتی مچ پاشم طلا انداخته 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بیشتر ببینید
متنفرم از مطلقه هایی ک میخان مجرد تور کننخیلی پررو هستن

اخه مثلا این زن واقعا دنبال مجرد نبوده قسمتش این بوده من خیلی از زن‌ها رو دیدم مطلقه بودن با مجرد ازدواج کردن اخه میبینی یهو مجرد ازش خوششون اومده به تور کردن نیست خیلی 

بیشتر ببینید