2777
2789

خیلی دوس دارم اینو بدونم. ولی اصلا روم نمیشه ازش بپرسم... 

یه بار دیدم توی دفتر های دبیرستانش گوشه و کنارش شعر نوشته بعد روشو کاغذ چسبونده.. بهش گفتم این چیه قایم کردی؟ گفت هیچی نیست شعره بفرما...😂

یعنی مامانم عاشق شده قبلا؟ 

چون ازدواج اش با بابام سنتی و بدون هیچ علاقه ای بوده

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود...                                                                                    به یادتم عشق قشنگم 😔🥺💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنجکاوی نکن من برای هردشونو میدونم و خیلی ناراحت کنندس..

خب دوس دارم بدونم

چون خودم عاشق شدم الان ۸ ماهه عشقم رو ندارم💔

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود...                                                                                    به یادتم عشق قشنگم 😔🥺💔

به ت. چه

وااا

خب میخوام بدونم

به خاطر اینکه خودمم عاشق شدم الان عشقمو از دست دادم دوران بدی رو میگذرونم

اگه مامانم تجربه مشابهی داشته باشه میتونه کمکم کنه

بیخیال فضول

خانواده از هم چیز قایمکی ندارن

برا من جفتشون به همدیگه و به ما گفتن ـ

ولی گردن نمیگرن که خودشون عاشق بودن میگن اون عاشق ما بوده 😂

ولی مامانم میگه وقتی بابام منو به پسر همسایه نداد سه روز گرییه میکردم ـ

بابامم میگه دوس دخترش جادوش کرده بده بابام عاشقش شده بوده بعد جادو رو باطل میکنه عقلش میاد سر جاش با خودش میگه من لیسانس دارم اون تا کلاس پنجم خونده به هم نمیایم 😂

بامامانت راحت نیستی مگه ؟من بادخترم رفیقم ازعشقای قدیمم براش گفتم وکلی وخندیدیم

مامانم با من راحت نیست😁

میدونم مامانم نامزد داشته البته نه عقد و نامزدش ولش کرده رفته الان هم همکارن

بابامم دختر عموشو میخواسته ولی نشده 

اینارو دونستن فایده نداره 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

برا من جفتشون به همدیگه و به ما گفتن ـولی گردن نمیگرن که خودشون عاشق بودن میگن اون عاشق ما بوده 😂ول ...

فقط بابات....😂😂

هر فردی هر شخصی اجازه داره تو دلش یه رازی داشته باشه ک فقط خودش و خداش بدونه

اکی منم نگفتم که مامانم باید حتما همه چی رو بریزه وسط بهم بگه

کنجکاوی نکن آدم بعضی چیزارو ندونه به نفعشه

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)