2777
2789
عنوان

اولین روز اعتکاف

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 36 پست
زیر ۱۸ سال بودید؟

اره زیر ۱۸ بودم ولی با مامان بزرگم رفته بودم مال مامن بزرگمم نذاشتن کلا هیچی دست کسی نبود ولی دو سه نفر دیدم یوااشکی زیر پتو دستشون بود همشششش بالاسرمون بودن نمیشد همونام بگیرن

البته فککک میکنم گوشی دکمه ای ازین نوکیاها منظورمه میذاشتن

اره زیر ۱۸ بودم ولی با مامان بزرگم رفته بودم مال مامن بزرگمم نذاشتن کلا هیچی دست کسی نبود ولی دو سه ...

کلا مرسومه گوشی بچه زیر ۱۸ رو بگیرن

چون غالبا مدیریت ندارن و کارهایی میکنن که نه به نفع خودشونه نه سایر معتکفین

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند تا پیشنهاد دارم براتون

نرم افزار منیب رو از بازار نصب کنید و از همین روزهای اعتکاف شروع کنید روزی ۱۵ دقیقه بهش گوش بدید

تفسیر قرآن هست و خیلی شیرین، دنیاتونو دگرگون میکنه

تو یه دفتر یا گوشی، نقاط ضعف رو بنویسید و تصمیم بگیرید روشون بیشتر کار کنید، مثلا برای یک نفر ضعف توی کنترل خشمه، برای یک نفر بی نظمی‌ و...

استغفار ۷۰ بندی امیرالمومنین(ع) روزی چند بندش رو بخونید

عاشورا هر روز به نیابت از شهدا

عیدتون هم مبارک و التماس دعا

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید

التماس دعا

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بیشتر ببینید
من رفتمدو سال پیش ممنوع بود نذاشتن فرق میکنه لابد

😲😲مگه کلاس کنکوره، یا واسه درس خوندن رفتین که گوشی ممنوع بوده؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
بیشتر ببینید

التماس دعای شدید دارم ازتون بابت آرامش روحی و قلبی خودم فرزندم و همسرم خیلی محتاج به دعاتون هستم لطفا منو یادتون نره دعای ویژه دارم ازتون 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
😲😲مگه کلاس کنکوره، یا واسه درس خوندن رفتین که گوشی ممنوع بوده؟

چمیدونم 

فک کردم همه جا همینه

اگه می‌نوشتم بقیه جاها نمی‌گیرن عمرا میرفتم

تازه فهمیدم امشب که اینطوریه

تازه حموم نداشت خیلییی اذیت شدم