2777
2789

کلی بگم یه شب نشده بیاد غذا آماده نباشه تو هفته همه مدل غذا میزارم خورشتی و اینا..

امروز زنگ زدم بریم خرید گفت ببینم منم احتمال دادم بریم برنج ریختم پلوپز برای شام تن ماهی گذاشتم اومد خونه گفت ماشین دادم داداشم بره خرید مهمون داره، گفتم باشه گفت شام چی گفتم تن ماهی شروع کرده داد و بیداد و توهین که چرا غذا حاظری هست اینقدر دلم شکسته که حد نداره الانم جوری قهر کرده انگار پدرش کشتم دیگه نمیکشم هر شب با قیافه قهر 

بدعادتش کردی

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا 🥴

🔪کاربر زن ؛ علاقه مند به مطالعات مردان و تاپیک های روانشناسی 🥄آیا مردان را می توان شناخت؟🍴در یک توی ذهن مردان چه می گذرد🍽من ناظر بدون قضاوت جامعه مردان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی 

بیشتر ببینید

شکم پرسته

❄️این کاربری واگذار شده❄️                                      دلم برای یک نفر تنگ است… نه میدانم چه میکند نه می دانم اکنون کجاست… حتی خبری از غم و شادی اش هم ندارم…. لبخندش را ندیده ام …. گریه اش را ندیده ام …… دستانش را نگرفته ام … عطر تنش را نمی دانم … فقط می دانم نیست و باید باشد

بیشتر ببینید

عزیزم اینقد غذاهای خوب خورده حتما خودش و آماده کرده بود که غذای خوشمزه دست پختت و بخوره آخه منم شکمو هستم  درکش میکنم 🤦🏻‍♀️ولی در کل بهش بگو بد عادت نشو همینی که هست حالا یه بار اینطوری بخور 

هر شب دنبال بهونه برای توهین به منه از تمیزی خونه تا آشپزی

حقش بزار کف دستش 

❄️این کاربری واگذار شده❄️                                      دلم برای یک نفر تنگ است… نه میدانم چه میکند نه می دانم اکنون کجاست… حتی خبری از غم و شادی اش هم ندارم…. لبخندش را ندیده ام …. گریه اش را ندیده ام …… دستانش را نگرفته ام … عطر تنش را نمی دانم … فقط می دانم نیست و باید باشد

بیشتر ببینید

وقتی از اول زیادی رو بدی همین میشه مگه رستورانه هرروز خورشت باشه از این به بعد یه بار که آشپزی کردی دو وعده نهار ازش بخورین شام هم یه چیز ساده 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید